tiistaina, syyskuuta 27, 2005

Varasto hanskaan...

Ohhoijaa... Mitenhän voisi kuvitella käyvän kun tungetaan lankaa, sekalaisia käsityökamoja (mm. huovutusneuloja (auts)), hirveä kasa paperia, kirjoja, tietokone yms samaan huoneeseen? Niinpä niin, kaaosta siitä vaan on luvassa. Tosin pieniä valonpilkahduksia on ollut havaittavissa että tavarat oikeasti ovat myös asettuneet paikoilleen, kun niiden kimppuun on tarmokkaasti iltakymmenen jälkeen hyökätty...

Sain hankittua pari lankalaatikkoa lisää joten tältä näyttää nyt lankavarastoni, aikamoiset kasat Woolia on muuten tullut hamstattua... Niin, ja puuttuuhan tästä nuo äsken ostetut langat. Kiinni olevassa laatikossa on puuvillalankoja.
lankavarasto

Ja kun lankaa on näin vähän (noin kymmenen kiloa), voisi kuvitella että siellä joukossa ehkä olisi joitain lankoja joista voisi ajatella luopuvansa, mutta ei, mistään en raaski luopua eikä langatkaan olleet innokkaita lähtemään, joten sinnepä jäävät odottamaan... Mielelläni kyllä olisin ottanut osaa Kristelin aloittamaan langankierrätykseen.

Myös paljon puhutut viimeistelyviikot ovat saaneet täällä erittäin vähän kannatusta, aika ja tarmo ei yksinkertaisesti ole riittänyt edes muutaman rivin neulomiseen. Keskeneräisiä töitä on kertynyt, ja saa kertyäkin, ei tämä niin vakavaa ole.
Yhdestä työstä sentään päästiin, se puuvillainen vauvan pusero, jota keväällä aloittelin, sai purkutuomion.
kesken

1 kommentti: