perjantaina, maaliskuuta 15, 2013

Synttäreitä ja reader-ihmettelyä - Bday parties

Toissapäivänä avasin Google Readeria ekaa kertaa pariin viikkoon ja heti pääsi järkyttymään. Google kertoi lopettavansa koko palvelun! Vaikka en ole blogejani ehtinyt lukea, niin ei siitä nyt sentään noin tarvitse hermostua :-) Onneksi vaihtoehtoja Readerille kuitenkin löytyi ja aikaa on vielä useampi kuukausi löytää se itselle sopiva väline jota jatkossa käyttää blogien lukemiseen. Minun kohdallani tosin ensimmäinen testi taisi riittää, feedlyä olen nyt pari päivää käyttänyt ja tosi hyvin toimii. On vähän visuaalisempi kun Reader (mikä ei todellakaan ole huono puoli) ja toimii sekä täppärillä että koneella. Pitää muistaa nuo omat tilaukset ottaa kuitenkin varmuuden vuoksi talteen Readeristä ennen heinäkuuta.

---

Meillä on vietetty useita synttäreitä tässä alkuvuodesta. Yksille synttäreille leivoin ehkä elämäni parhaimman täytekakun, jossa oli täytteenä mustikoita ja sitruunakiisseliä.
Lahjojakin on sankareille tehty. Kännykkäpussi jossa käsinommeltu koristus, vuorena fleeceä. Puuvillapyyhkeitä joissa rimpsut ja heksakoristeet ja vielä yksi essukin. Essun kanssa olin hyvin ylpeä kun sain ommeltua reunukset niin että ommel pysyi takapuolellakin koko ajan reunuksen päällä. Josko se silittäminen tähän sitten auttoi...

3 kommenttia:

 1. Ihana tuo elämän paras kakku. Oletpa ollut ahkerana. Minunkin pitäisi saada aikaiseksi muutama pussukka kernistä.
  Mukavaa viikonloppua Sinulle.

  VastaaPoista
 2. mäkin järkytyin tuosta googlereaderista mutta sysäsin ajatuksen jonnekin hamaan tulevaisuuteen, kun ei ole ihan ajankohtainen. Miten feedlyyn siirtyminen onnistuu, pitääkö yskittäin siirtäin vai jotenkin bulkkina onnistuu?

  VastaaPoista
 3. Kio: Feedlyyn käy google tunnus ja se lukee toistaiseksi sieltä. Jatkossa niiden pitäisi saada homma toimimaan ilman googlea.

  VastaaPoista