maanantaina, maaliskuuta 19, 2012

Kauluri - Cowl

Meinasin ensin tehdä tämän Anne Hansonin kaulurin, mutta kun halusin tehdä sen paksummasta langasta (Mirasol Tupa), niin oli melkein helpompaa kehitellä oma malli.
Tämmöinen siitä sitten tuli. Oikein kiva lämmike näille keväisimmille keleille (tosin tällä hetkellä ulkona sataa lunta oikein urakalla).

Kevät aiheuttaa täällä pahoja oireita, olen jopa parina aamuna intoutunut siivoamaan ennen töihin lähtöä kun on niin kivan valoisaa tai jopa aurinkoista. Siivoaminen uloittui jopa Ravelryn jonoon, heivasin kaikki mielenkiintoiset favoriteihin ja osan pois kokonaan. Jonoon jäi muutama hassu työ (ne parhaat jotka voisi oikeasti tehdä), kun ennen lista oli seitsemän sivua pitkä. Vaarallista tämmöinen...


I was going to make this Anne Hanson's cowl, but I wanted to use yarn that isn't the same weight, so it was almost easier to make my own pattern. This is how it turned out.


Spring is coming and with it we have more light, even in the morning, so I have found myself cleaning before going to work. I have even cleaned my Ravelry queue...

6 kommenttia:

 1. On sulla kyllä silmää, taitoa ja tahtoa luoda hienoa käsityötä.
  Upea kuvio kokonaisuudessaan kaulurissa.
  Tykkään kovin kovasti =D

  VastaaPoista
 2. Matonkude: Kiitoksia, kiva että mulla on sama maku :-)

  VastaaPoista
 3. upea "kaulurihässäkkä" ja tämä on kohteliaisuus. Punanen väri on yks suosikkeistani myös. Mun pitäs tehä tuvan siivous, ravelryssa ei oo siivottavaa ku vasta oon ruennu sitä enemmän käyttämään.

  VastaaPoista
 4. Onpas kiva kauluri! Tällaisen voisi tehdä itsellekin. Heh, kevät aiheuttaa oireita minullakin. Kaappien siivous on käynnissä ja asunto tekisi mieli kuurata lattiasta kattoon. Toivottavasti ensi viikonloppuna on aikaa näille puuhille!

  VastaaPoista
 5. Kaunis kauluri, jonka hauskat napit vielä viimeistelevät.

  VastaaPoista
 6. Kiitoksia!

  Kivat napit on tuliaisia Virosta.

  VastaaPoista