torstaina, maaliskuuta 18, 2010

Loma, se ihana aika...

Vietimme hiihtolomaa tänä vuonna Levillä. Upea viikko, aurinko paistoi täydeltä terältä melkein koko viikon, tuuli tosin oli välillä niin kova ettei mäkeä meinannut lasten voimilla alaspäin päästä. Viimeisenä päivänä (Ylläksellä) meitä hemmoteltiin tuulettomalla kelillä, olisi kyllä taas mieli tehnyt jäädä sinne pohjoiseen...

Juuri ennen lomaa ompelin muutaman pestävän eväspussukan ettei tarvitse aina muovipusseja tai isoja eväsrasioita käyttää. Osoittautuivat tosi hyviksi, erilaiset eväät löytyi helposti pusseista repusta. Sisällä vahakangasta, ulkopuolella puuvillaa. Kiinnitys tarranauhalla.

Neuleitakin oli reissussa mukana, mutta automatkoja lukuunottamatta en puikkoja halunnut käsiini ollenkaan ottaa. Rinnepäivät vei mehut ja oli kerrankin kivaa vaan maata ja pohdiskella tai lukea.

Yhdet sukat sentään valmistui jo alkumatkasta. Lankana Trekking (jota on marinoitu aika monta vuotta kaapissa) ja malli omasta päästä, 72 silmukkaa.

3 kommenttia:

  1. Nätit sukat! Perussukat on ihan parhaita.

    VastaaPoista
  2. Eväspussit ovat hauska idea!

    Minä en ole koskaan ollut Lapissa talvella. Tänä talvena lunta on riittänyt täällä etelässäkin mutta kyllä nuo Lapin maisemat vaan ovat ihan toista.

    VastaaPoista