perjantaina, maaliskuuta 20, 2009

Viikonlopun alkaessa

Pääsin eräänä harmaana aamuna Finnairin siipien nostamana aurinkoa katselemaan. Ihania pumpulipilviä.

Onneksi tuon jälkeen on aurinkoa nähnyt ilman lentokonettakin.

Helsingissä oli aikaa kiertää muutama kauppa, neuloa ja tavata tuttuja. Akateemisen hyllystä löytyi pari kivaa kirjaa, nämä pistin heti lainauslistalle*.


Kävin myös Lankatalo Nordiassa Oulunkylässä. Siinä on todellakin lankakauppa, lankaa riitti vaikka kuinka, oli halpaa ja kallista, ohutta ja paksua ja kaikkea siltä väliltä. Onnistuin pitäytymään vain muutamassa lankakerässä...

Matkaneuleena oli sukat, ne kun ovat pienet ja kätevät kuljettaa.

Ohje: oma kehitelmä, mallineule Utopia-pipoista
Lanka: Cherry Tree Hillin merino, väri Indian Summer (Lontoon matkalta)
Puikot: 2,5 mm

Langan värit läikittyivät kuten kuvasta näkyy. En oikein tiedä mitä tykkäisin tuosta "efektistä". Lanka on kyllä muuten aivan ihana.

Muuten, jos sukkablokkerit kiinnostaa, niin niitä olisi myytävänä.

* Lainauslista on lista kirjoista joita yritän löytää itselleni kirjastosta, joko täkäläisestä tai kaukolainalla. En nykyään osta enää käsityökirjoja saati muita kirjoja ellei kirja ole todella sen arvoinen että se kannattaa omistaa. Tosin poikkeuksia on joskus tehtävä kun kirjaa ei saa lainattua. Tavaraa on muutenkin ja yhdestä isosta kaapillisesta kirjoja on jo päästy eroon joitain vuosia sitten.

2 kommenttia:

  1. Kivan näköiset sukat.

    Mukava kuulla, etten ole ainoa, joka harrastaa neulekirjojen lainaamista. En minäkään viitsi ostaa kokonaista kirjaa, jos siinä on korkeintaan yksi tai kaksi toteutettavaa mallia. Tietenkin inspiraatiotahan niistä saa ja olisihan se kätevä, että kirjat olisivat käytössä aina tarvittaessa...Mutta kun suomessa on toimiva kirjasto järjestelmä,jota verovaroin kannatetaan niin miksei sitä hyödyntäisi?

    VastaaPoista
  2. Todella kauniit sukat!
    Tuo lanka on ihanaista, mullakin oli sitä vasta puikoilla... Todellakin lätäköityy mutta en ole varma haittaako se minua. Yleensä haittaa mutta tässä langassa se ei jotenkin vaan häiritse...

    VastaaPoista