maanantaina, joulukuuta 08, 2008

Tildaa

Makuuhuoneen remontti (eli tapetin irrotus, seinien tasotus ja maalaus) vei puhdin marraskuun lopulla, mutta uuden kuun alkaessa on taas käsityöt löytyneet.

Remontin jälkeen työhuonekin siivottiin ja jälleen ompelukirppu puraisi. Toisena syynä tähän oli kirjastosta kotiutunut kirja Tildan talossa.


Ohjeet: Tildan talossa -kirjasta
Kankaat: varastoista, Joen Langasta ja Finlaysonilta löytyneitä

Enkelinsiipiä oli pakko testata, samoin jojoja ja niillä koristelua. Tuollaiset kangassydämet ovat kaupassa pitkään kiinnostaneet, joten nyt vihdoin sellaisiakin.

Tonttulakki on poikani suunnittelua ja jojojen edessä oleva ruusuke on hänen ompelemansa. Pitäähän nuorella miehellä olla kukka rinnassa hienojen vaatteiden kanssa.

Tyttäreni halusi meikkilaukun (vaikkei ole meikkejä), joten päätin kokeilla miten tuollainen onnistuisi. Aika hyvin onnistui, ehkä mulla jotain ompelukykyäkin alkaa olla.

Ohje: Tildan talossa kirjasta
Kankaat: varastosta, Anttilasta ja Joen Langasta ostettuja

Väliin laitoin kovikekangasta kun ei liimavanua siihen hätään löytynyt. Vähän turhan paksua se ehkä oli ja itseä jäi harmittamaan kun vuori ei pysy kiinni kovikkeessa, mutta neiti itse piti tästä juuri tällaisena. Hello Kitty laitettiin koristeeksi että vähän on hempeämpää. Kankaat ovat tyttären valitsemat.

We have been remodeling our bedroom, but now it it finished and I have time for something else. I have been sewing little things that I found from a book called Tildan talossa. English version of this book is probably Sew Pretty Christmas Homestyle.

1 kommentti:

  1. Taustalla näkyvästä riikinkukko-taulusta parempi kuva, kiitos :-)

    VastaaPoista