maanantaina, syyskuuta 15, 2008

Tulee ja menee... ei sitten ei

Pari viime viikkoa on vaan hujahtanut ohi kun töitä on riittänyt ja hartiat on olleet vähän normaalia kipeämmät. On siis tullut lepäiltyä enemmän kuin neulottua. Ja valmista nyt ei tietenkään mistään tule kun ei voi keskittyä vaan yhteen juttuun.

Postipoika on kuljettanut pakettia sinne ja tänne viime aikoina.

Siskolleni lähti huivi jossa olevan kimallelangan hän antoi minulle vuosia sitten. Lanka varustettiin viestillä: Neulo siitä mulle jotain. Ihan mitä keksit.

Keksiminen kesti, mutta sitten yhdellä Ravelry-kierroksella eteen osui tämä huivi.

Ohje/Pattern: Drop Stitch Scarf
Lanka/Yarn: Novita Nalle ja Jaeger Odessa, 90g

Puikot/Needles: 5 mm


Vihdoinkin löytyi sopiva kohde tuolle karmean väriselle Nallelle. Tuo väri ja läikikkyys ei mitenkään sovi sellaisenaan mun silmilleni, joten tässä sen värin sai hyvin häivytettyä. Oikein kiva huivi ja nopea neuloa.


Ongelmana tässä on vaan se että paketti ei ole päätynyt vastaanottajalleen vieläkään vaikka postituksesta on kohta kolme viikkoa. Höh :-(

Meillepäin tuli vuorostaan postia ulkomailta. Luulin amerikoista ostaneeni, mutta enpä sitten näköjään kuitenkaan


Eihän tätä voinut jättää Saucylouisen kauppaan...

Kukaan ei varmaan arvaa mistä meillä kovin tykätään... Neulomiset ja virkkaukset tuli jo aloitettua pienen neidin toimesta, tosin samalla tarmolla ne myös lopetettiin aika äkkiä. Katsotaan milloin tuota ehtisi (lue: viitsisi) itse aloittaa.

2 kommenttia:

  1. Ihana huivi, toivottavasti posti löytää sen vielä jostain. Kiitos tuosta ohjelinkistä. Tässä takaraivossa pyörivät erilaiset joululahja-asiat jo, ja tuohan vaikuttaa kivalta siihen tarkoitukseen. Jos nyt joskus neuleinnostus palaisi tänne meillekin ;o)

    VastaaPoista
  2. tosi hieno se on - toivottavasti viela tuleekin tanne!!

    VastaaPoista