perjantaina, tammikuuta 04, 2008

Sydän - Heart

Knitting Workshop kirjaa on tullut selailtua harva se ilta, lukeminen on jäänyt vähemmälle kun inspiraatio on vallannut ajatukset, tosin käsittääkseni se juuri on ollut EZ:n ajatuskin.

Surprise Jacket saikin odottaa, sillä siinä selaillessa puikoille hyppäsi Heart hat jonka tein vauvan koossa (ainakin kuvittelen tämän vauvalle mahtuvan), eli ohjeen mukaan, mutta ohuemmalla langalla. Tämä on aika huolestuttavaa, sillä mitä minä näillä vauvan kuteilla teen kun meillehän ei vauvoja enää tule...?

I-cord päättely tekee tälle hatulle kyllä juuri oikeanlaisen viimeistelyn. Reunoista tuli vallan hienot eikä tuon tekeminen hankalaa ole. Nauhan reuna asettuu päällispuolella kauniisti kun neuloo viimeisen kerroksen oikealta.Ohje/Pattern: Heart hat, Knitting Workshop-kirjasta
Lanka/Yarn: vihreä/green Gjestal Maija, valkea/white Novita Wool (merino)
Puikot/Needles: 2,5 mm


Jotain muutakin on jo tulossa...

I have been flipping over Knitting Workshop - book for many days now ( I got it as a christmaspresent). I haven't read a lot about it, but got a lot of inspiration, which has been EZ's idea, I think.

Surprise Jacket had to wait since I started making Heart hat for a baby. I used finer yarn and thinner needles, otherwise I used the instructions on the book. This is weard, since there are not going to be any more babies here, so what an earth I'm going to do with these baby things...?


Something else is also in the needles...

4 kommenttia:

 1. Tutkimattomat on haikaran tiet ;)
  Kaappasin nappini mukaani sitkun-blogiini

  VastaaPoista
 2. Ottaisitko tuo Zimmermannin mukaan tiistaina tapaamiseen, jos olet tulossa? Se on joka paikasta loppu, ja ois kiva nähdä mitä havittelee. Mulla on pari kirjaa (Without tears ja Almanac) ja ne on kyllä kovassa luvussa.

  VastaaPoista
 3. .k: joo, voin ottaa. Tiistai on mulle huono päivä joten katotaan tulenko.

  VastaaPoista
 4. Onpa hieno hattu. Minä en ole koskaan edes selaillut Knitting Workshopia mutta vaikuttaa kirjalta joka olisi pakko saada käsiini jostain.

  VastaaPoista