tiistaina, joulukuuta 18, 2007

Lapasshow - Mittens

Tyttäreni tilasi itselleen uudet lapaset.

Ohje/Pattern: oma/own, ranteessa 48 s, kuvio-osassa 54 s
Lanka/Yarn: Gjestal Maija

Puikot/Needles: 2,5 mm


Sovitus tapahtui ensimmäisen lapasen valmistuttua. Tuomio oli kuitenkin huono, lapaset olivat liian pienet resorin kohdalta. Puristi kuulema. Kun purkaakaan ei viitsinyt, niin tein toisenkin. Lapaset menivät sitten pojalleni (jolla lapasia kyllä riittää kun perii kaikki isosiskoltaan).


Aloitin sitten uusia lapasia, näitä sovitettiin tässä vaiheessa. Arvatkaapa vaan, niin, nämä ovat liian isot... Koska väri on kiva ja malli myös, taidanpa tehdä tällekin parin. Ehkä kuitenkin ensin yritän vielä kolmatta paria, josko siitä tulisi jo oikean kokoinen.

Pienet joululahjat koulun ja eskarin opeille on taas ajankohtaisia. Lenen kiva ajatus sai minut penkomaan kaapista viime joulun huovutuksia ja tein kirjanmerkin.


My daughter ordered mittens for herself.
So I made her mittens, but they were too small. I didn't want to undo those, so I made another and my son got new mittens (like he didn't had any).
I started another pair, but these are to big... Meaby these are for me, since the color suits me too. Hope the third pair will do ok.

Gifts for teachers are always a problem. Lene's idea was good, so I made a bookmark.

2 kommenttia:

  1. Kauniita lapasia, noista alemmista tulee aivan partiolilja mieleen, kun sen lapasen kääntää toisin päin, miulla on joskus ollut sellaiset ja nimesin ne partiolapasiksi :)

    VastaaPoista
  2. Pikkumyy: Eikun neulomaan lapasia kärjestä päin tuolla kuviolla, niin silloinhan se toimii.

    VastaaPoista