lauantaina, lokakuuta 06, 2007

Siivoushetki

Pää on ollut täynnä kaikenlaista asiaa ja elämässä on vauhtia riittänyt. Sen on konkreettisimmin huomannut kotona, jossa kaikki kamat ovat olleet levällään, erityisesti työhuoneessa. Tänään keskityin siivoamaan työhuonetta. Nyt pöydät alkavat olla tyhjät, lattialla ei ole enää pölykoiria ja langat eivät pyöri huoneen kaikilla mahdollisilla tasoilla.

Ostin pari laatikkoa lisää kun lankaa on yllättävästi (!) kertynyt, joten nyt lankalaatikoita on 12, mikä tarkoittaa että tästä talosta löytyy lankaa noin 200 litraa (lankaa on siis myös yhdessä ylälaatikossa ja keskeneräisissä. Mitä tämä on kiloina, niin en viitsi laskea.

Keskeneräisiä töitä löytyi huomattavasti vähemmän kuin luulin, olin jotenkin ajatellut että niitä on tosi monta.

- Irish Diamond Shawl
Tämä työ on aktiivisesti neulonnassa, viimeksi eilen illalla.

Eka mallikerta on jo toiseksi viimeisessä toistossa. Aloitin tämän kesällä.
- FlowerBasket Shawl
Pienet puikot, olemattoman ohut lanka. Aioin neuloa tämän langan kokonaan tähän huiviin, mutta totesin että parempi ehkä lopettaa tähän. Tähän huiviin teen vielä reunuksen ja sitten riittää. Tästä tulee oletettavasti pieni kaulahuivi tai voihan sitä kesällä vaikka päässä käyttää. Aloitin tämän ainakin vuosi sitten.
- Shallowtail Shawl
Jumittunut 5 nurin yhteen kavennusten vuoksi kun ne ei meinaa onnistua millään. Lanka on kyllä ihana Grinascon MerinoSilk joten kyllä tämä joskus vielä valmistuu. Aloitin alkukeväällä.

- Bayerische Socks
Pienet puikot, keskittymistä vaativa malli. Teen kyllä loppuun, joskus. Aloitin loppukeväästä.
- 9 to 5 socks
Kulkee mukana käsilaukussa, joten valmistuvat aina reissussa hieman. Aloitin muutama viikko sitten.
- joustinneule pipo
- tossut hahtuvasta, eka melkein valmis
- pieni pitsiliina virkaten
- ikuisuustyönä on paita Butterfly-langasta
Tämän vikana oli että lanka tarttui talvella käsiin kiinni kun kädet oli aina kuivat. Sittemmin ei sitten ole jaksanut kiinnostaa. Nykyisin kädet ovat paremmassa kunnossa myös talvisin, joten voisi taas yrittää. Taisin aloittaa tämän vuonna 2003. Etukappale siitä on jo valmis.

Purkamistuomion siivouksen aikana saivat lapasen, sukan ja pipon alut sekä puolikas tyttären paita. Onneksi lapsia kiinnosti tuo purkaminen, niin ei itse tarvinnut. Yksi sukka josta meinasi tulla kirjoneuleinen, sai kohtalokseen kirjoneuleen purkamisen. Neulon terän ilman kirjoneuletta, ei se malli mitä siihen ajattelin ollutkaan oikein hyvä.

---
Uusimman Ullan pitäisi ilmestyä huomenna, saa nähdä ehtivätkö koostajat saada sen valmiiksi, tällä kertaa ohjeita oli todella paljon ja monta siellä oli sellaistakin jotka ehkä minunkin listalleni pääsevät.

1 kommentti: