perjantaina, kesäkuuta 29, 2007

Uutta puikoille

...ihan kun ei noita UFOja olisi tuossa vieressä kori täynnä. Mutta kun piti jotain kesäistä puuvillaneulettakin saada tehdä...

Puikoille pääsi Marks & Kattensin liukuvärjätyt Biancat. Ohjeena on kesän Kotiliedessä ollut Nami-pitsipaita (onpa muuten kamala nimi paidalle) tyttärelleni, hihaton tai hihallinen, riippuu siitä miten pitkälle neljä kerää riittää. Kamerani ei näistä punaisista oikein tykkää joten kuvan väri on huomattavasti vaaleampi kuin oikea lanka.

---

Kiitoksia kommenteistanne Fir Cone huivista.

Kärsivällisyys on kasvanut näinä vuosina, en olisi voinut kuvitellakaan neulovani tuollaista huivia vielä kolme vuotta sitten.

7 kommenttia:

 1. Onpas tulossa kaunista neuletta tyttärelle.-Kyllä minunkin käsissäni kesällä puuvillalanka paremmin käsissä viihtyy kuin villa.Jonkunverran on jotain pientä tullut virkattua.-Kuulut suosikkeihini,mutta huomasin juuri,että jossain vaiheessa blogia järjestellessäni nappisi oli jäänyt pois.No,nyt se on taas etusivulla.

  VastaaPoista
 2. Hei saikos sen kuvan mikä otettiin torilla laittaa nettiin, jäi epäselväksi? Mikä teillä on ollut tavallinen käytäntö kuvissa, kun unohin kysyä.

  VastaaPoista
 3. Ihanaa tuo lanka! Heti tuli nälkä. Mallikin näyttää oikein kauniilta.

  VastaaPoista
 4. Minulla on kyllä paikka missä värjäillä. Tänä kesänä en enää ehdi enkä jaksakaan, mutta ensi kesäksi voisimme suunnitella omaa värjäyssessiota. Pari päivää saa varata + kasvienkeruun.

  Ymmyrkäisenä kunnioituksesta taitavia neuleitasi kohtaan olen seurannut blogiasi jo jonkin aikaa. Oli todella kiva nähdä ihan livenä.

  VastaaPoista
 5. Puuvillaneule näyttää ihanan kesäiseltä ja lomalaisena ehdin nähdä neliöhuivisi vasta nyt - upea. Se on todella mykistävä.

  VastaaPoista
 6. Poikkesin kylässä,mutta huomaan,että taidat olla kesälaitumilla.-Mukavaa kesäistä viikonloppua Sinulle.

  VastaaPoista
 7. Kauniin väristä lankaa. Ja tuo neliöhuivi on upea!

  VastaaPoista