sunnuntaina, heinäkuuta 09, 2006

Välineurheilija...

Olipa kerran taas tarkoitus lähteä lentokonematkailemaan ja kaikki ne työt, mitä olisi sillä reissulla tehnyt mieli neuloa, tarvitsivat tietenkin bambuiset neulepuikot ja tietenkään niitä ei oikeankokoisena ollut itsellä. Joten matkailija löysi erään huutokauppasivuston sekä sieltä myyjän jolla moisia oli kaupan.

Huutoaikaa oli jäljellä vain muutama tunti joten uskalias matkailija laittoi aivan mitättömän tarjouksen. Seuraavana päivänä hän yllätyksekseen huomasi että oli voittanut kaikki huutokaupat. Hän jopa onnistui maksamaan tuotteet PayPalilla ja kuukauden matkustuksen jälkeen puikot saapuivat uuteen kotiinsa. Odottavan aika oli pitkä...

Voilá:


Muista välineistä puheenollen, olen onnitellut itseäni monta kertaa kuluvan vuoden aikana siitä(kin) että päätin raaskia sijoittaa rahani vyyhdinpuihin ja kerijälaitteeseen. Maksoihan ne uutena aika paljon, mutta kyllä ne ovat olleet todella hyödylliset ja säästäneet aikaa (=hermoja) tosi paljon. Olisi minulta monet langat jääneet ostamatta (ja siis neulomatta (ei olkaa siellä laatikoissa hiljaa, kyllä teidän vuoronnekin tulee... joskus...), niin no jotkut on olleet tuolla vähän pidemmän aikaa odottamassa...) ilman näitä vempeleitä, käsin kerien tekeminen kun ei ole mitään mielipuuhaa.

2 kommenttia:

  1. Puikkoja on ihan uskomaton määrä hintaan nähden! Jokos olet testannut?

    VastaaPoista
  2. Wau mikä kasa puikkoja!! ;) jos huomaat, että niitä on ylimääräisiä niin voisin olla vapaaehtoinen ostamaan... ;) Heh!!

    VastaaPoista