tiistaina, lokakuuta 19, 2004

Harmautta...

siis ilmassa, ei mun käsitöissä ;-)

Sunnuntai-aamuna alkoi keväällä aloitettu ristipistotyö (Maria von S:n Air) taas kiinnostaa ja teinkin sitä pitkän pätkän valmiiksi. Pakko oli lopettaa kun piti (kauhistus sentään...) lähteä Miehen kanssa leffaan katsomaan Collateral (hyvä leffa). Kaikki lastenhoitomahdollisuudet on käytettävä :-) Automatkat ja illan käytin edellisenä päivänä aloittamani huivin neulomiseen. Kun Tango-kerä loppui (tämä kerä löytyi Helsingin käsityömessujen vaihda lankasi-korista) piti siirtyä seuraavaan juttuun.

Olin aamulla lueskellut viimeisintä Cross Stitcher -lehteä ja sain inspiraation monivärisellä langalla tehdyistä joulukorteista. Muistin että mulla on jossain varastoissa pari tokkaa jotain tosi vanhaa moniväristä DMC:n lankaa. Ei kun penkomaan ja löytyihän ne. Lanka ei ole ihan vastaava kuin kuvassa (mun langassa värit vaihtuu pidemmällä välillä), mutta kuvasta tulee silti kiva. Tulipa samalla katsottua Brigdet Jonesin päiväkirja-elokuva.

Maanantaina työt kutsuivat keskustaan, hyvä sinänsä, taksimatkoille on aina käyttöä sillä niiden aikana on hyvä neuloa, tällä kertaa Regian ruskean punaisesta langasta sukkaa. Jatkoin sukan neulontaa illalla bussissa ja doula-illassa (valmista tuli noin 10 sentin verran). Käväisin kotimatkalla vielä hakemassa uuden kerän punaista Tangoa ja lilaa Hippyä Itiksen Anttilasta. Uudella Tango-kerällä oleva lanka on ikävä kyllä erinäköistä kuin edellinen, mutta eipä voi mitään, eiköhän tuo nyt huiviin kelpaa. Hippy on menossa aiemmin tekemäni toisen kaulaliinan jatkoksi kun kaulaliinasta tuli liian lyhyt.

En viitsi näitä kovin erikoisia lankoja ostaa paljoa kerralla, jos en niiden neulomisesta pidäkään tai jälki ei ole mielestäni hyvää. Joten kun jälkikäteen joudun ostamaankin jotain lankaa lisää, niin ei auta valittaa jos kerissä on erilaiset värit tms.

Tänäänkin otin neuleen mukaan töihin, meillä kun oli palaveri, mutta päätin sitten kuitenkin olla neulomatta.

1 kommentti:

  1. Hei - oletko se sinä?,
    mun mieleeni on painunut erityisesti yksi doula-tapaaminen missä oltaisiin juteltu langoita ja olisit erityisesti kertonut ulkomaalaisista liuku- ja pätkävärjätyistä langoista, minulle silloin aivan uutta ja ihmeellistä! Nyt kun olen itse niihin täysin hurahtanut on tuo ihminen ollut usein mielessäni! Olet tai et - sulla on aivan ihastuttava blogi!

    VastaaPoista