tiistaina, toukokuuta 05, 2020

Vihreitä tilkkuja - Green blocks

Vihreä peitto on saanut muutamia paloja lisää. Tämä projekti on jäänyt kaikkien muiden jalkoihin ihan kokonaan. Vihreä peitto alkoi siis vuonna 2018 kun tein mysteeriblokkipeiton ohjeen ystävilleni.

My Green quilt has been getting more blocks. It has been UFO for quite some time. I started it in 2018 when I made a mystery block pattern to my friends.
Yllä oleva blokki on Splendid Sampler ohjeita, suurensin sen 16" kokoiseksi.
Block above is from Splendid Sampler patterns, I enlarged it to 16".
Ylemmät kaksi on omia kehitelmiäni, paitsi ruksit on FabricMuttin ohjeella tehtyjä. Alempi Love teksti on QuietPlayn ohje (sydän on oma lisäykseni) ja Apila tai neljä sydäntä (miten tämän nyt haluaa nähdä) on Moda Blockheads 3 -ohjeista. Ohjeen kirjoitti Robin Pickens. Muokkasin tämän tällaiseksi että sydämen voi tehdä yhdestä kankaasta. Alkuperäisessä ohjeessa oli kolmioneliöitä.

Moda Blockheads3 pyörii nyt netissä eri suunnittelijoiden blogeissa ja facebookissa, ohjeet on ilmaisia joten kannattaa niitä seurailla, siellä on hyviä ohjeita useita.

These four, upper ones are my own except those crosses, they are made with FabricMutt tutorial. Love text is from QuiltPlay and last one is Robin Pickens pattern from Moda Blockheads3. I altered it so that I could use one fabric without seams. Original was made with HST's.
Joskus vuosia sitten ompelin tuon keskuskuvan mutta en koskaan keksinyt sille mitään oikeaa käyttöä. Nyt päätin että se saa päätyä tähän peittoon.

Years ago I embroidered this center picture but I didn't find any use for it. Now I decided that it will be part of this quilt.

Stay safe!

4 kommenttia:

 1. Lukaisin otsikon huolimattomasti Vihreä tilkkuilija. No aika osuvasti kuitenkin. En taida tietää ketään toista, joka tekee noin paljon vihreää kuin sinä. Siksi onkin kiinnostavaa aina nähdä, mitä vihreää nyt on tekeillä. Ei siksi, minäkin pidän vihreästä. <3

  VastaaPoista
 2. Kivoja ja kauniita blokkeja ovat nuo kaikki:)

  VastaaPoista
 3. Ihania blokkeja ja ihanaa vihreää! Tulee varmasti kiva peitto, on niin kivoja yksityiskohtia paljon:)

  VastaaPoista
 4. Kivoja blokkeja! Vihreänä täällä...

  VastaaPoista