keskiviikkona, huhtikuuta 20, 2016

Sisustusjuttuja

Remontin aikana piti välillä pitää vähän hauskaakin ja seinää maalatessa maalattiin myös pois lähtevään lattiaan tällaiset ruumiin ääriviivat. Näistä sai kyllä hyvät naurut :-)
Kun keittiö oli tehty ja toteuma laskettu, niin totesin että vielä voin vähän rahaa sijoittaa ja hankin paikallisesta sisustusliikkeestä tämän ihanan lampun jota olen himoinnut jo vuosia.
Keittiön pöydän vieressä on pari vuotta sitten tekemäni seinämaalaus. Se päätyi kuvaan kun nämä ihmeruusut olivat elossa vielä kaksi viikkoa ostamisensa jälkeen. Jännittävää että ne välillä kestävät näin hyvin.
Työhuonettani tuunattiin myös, sain sinne hyvät valot kaappien alle.
Takan eteen saimme karkaistua lasia olevan suojuksen. Kiinnitimme sen paikalleen läpinäkyvällä kaksipuoleisella teipillä, ettei se pääsisi liikkumaan. Ne eivät enimmäiseen näy, valon pitää osua juuri sopivasti.
Tiskikaappiin tuli kolme hyllyä, mutta eihän tähän kaappiin ne edes mahtuisi. Lautastaso jätettiin siis laittamatta ja paikalleen laitettiin vain nämä kaksi suoraa tasoa. Hyvin toimii ja just se mahtuu mikä tiskata aina täytyy. Alla on tippalukko että pääosa vedestä ei tule tasolle.

Verhotkin on keittiöön saatu, kuin myös ihania tulppaaneja.
Ja pääsiäisenä sain jopa hedelmäkorit seinälle, nämä ovat odottaneet ehkä vuoden. Nämäkin ovat mieheni tekemät kun mieluisia ei löytynyt mistään.

Pics from my home post renovation. We had some fun with our previous floor ;-)

3 kommenttia:

  1. Tuo lattiamaalaus on huvittava. Kaikkea kivaa olet hankkinut ja seinämaalaus on erittäin hieno!

    VastaaPoista
  2. Kyllä on kaunista. Hurja tuo ruumis lattialla.

    VastaaPoista
  3. Paljon kauniita yksityiskohtia, kaunista.
    Tuuppas käymään Aurinkokujalla ja osallistu arvontaan.
    Hyvää alkavaa viikkoa.

    VastaaPoista