perjantaina, heinäkuuta 06, 2012

Lomaillen

Töissä vauhtia riitti kesäkuun lopulla niin että tuntui ettei lomalle voi jäädä ollenkaan kun ei pääse työajatuksista eroon. Lähdettiin kuitenkin heti loman aluksi reissuun ja sehän tepsi, ei ole työt mielessä pyörineet.

Lomalle piti tehdä uusi kassi, joten viime kesälomareissulta löytynyt Marimekon kangas päätyi yksinkertaiseksi kassiksi. Tavarat pysyi hyvin vetskarin takana ja väri oli kivan pirteä. Pieni nukke pääsi matkaan vetskariavuksi.

Tallinnan reissusta olen haaveillut monta vuotta, mutta nyt vihdoin sinne päästiin. XPRS kuljetti lahden yli ja Tallinnassa kiertelimme vanhaa kaupunkia. Jätin perheen kuljeskelemaan omine nokkineen ja lähdin etsimään Karnaluksia. Sinne löysikin tosi helposti kun seurasi korkeita tornitaloja eli Virulta Radisson Sasille, siitä SEB:n ja Swissotelin välistä Tartu mnt:lle ja siellä näkyykin jo Valge maja, eli se talo missä Karnaluks on. Talon A-rapusta löytyy kangaskauppa ja Karnaluks oli C-rapussa Hermanni-kadun puolella.

Karnaluksissa on tosiaan todella paljon kaikkea. Itselläni ei ollut mitään ostoslistaa, vähän olin vaan pohtinut mitä voisin tarvita jos sieltä löytyy. Tarvitsemiani tavaroita ja vähän lankaakin löytyi ja loppusumma oli todella yllättävän edullinen.


Muutama Helsinki-päivä tuohon päälle meni Linnanmäellä (Ukko on testattu ja kyllä oli hyvä vekotin :-) ) ja shopaten. Parhaat löydöt tein Sammakko-kirjakaupasta (Eerikinkadulla), WSOY:n kirjakaupasta (Bulevardilla) ja Senaatintorin Taito-kaupasta.

Reissun jälkeen on vaan ihanaa olla kotona, nauttia lämmöstä, purkaa vain yksi kassi monista, syödä uusia perunoita ja lohta ja lueskella muutamia blogeja. Ah, onneksi on loma!

1 kommentti:

  1. Mukavasti on lomasi alkanut, rentouttavia päiviä loppulomallekin:)

    VastaaPoista