torstaina, syyskuuta 22, 2011

Pientä ompelua - More sewing

Työt alkoi ja viikot vaan vierii käsistä. Kuvien latauksesta koneelle jäi tämänkin postauksen lähettäminen kiinni, voi kun keksisi jonkun helpon tavan sen tekemiseen. Vinkkejä otetaan vastaan!

Hieman muokkasin tämän blogin ilmettä, lisäsin sivu-palkin tuohon ylös (muokkaan sitä vielä ehtiessäni) ja laitoin "tykkäys" napit postauksien alalaitaan. Nappaa rasti jos tykkäät tai jätä kommentti, ne on aina kivoja.

Loman viimeisinä päivinä tein vielä pari penaalia, valkopunainen jäi vielä odottamaan kohtaloaan. Sovelsin näissä tätä ohjetta.
Näiden ompelun jälkeen ompelulinjasto suljettiin ja aloitettiin työhuoneen raivausoperaatio. Kylläpä se kestikin. Pari päivää meni huoneen uudelleen järjestelyyn, kankaiden pakkaamiseen ja kaiken muun tilpehöörin paikalleen saattamiseen. Neulelangatkin pääsivät vihdoin laatikoihinsa, kun raukat vaan koreissa pöydän alla pölyttyivät.

Kun pahimmasta töidenaloitusjärkytyksestä oli toivuttu, oli aika hyödyntää siivottua työhuonetta ja alkaa taas ommella. Tähän pieneen juttuun ei mennyt edes paria tuntia.
Jollain blogiseikkailullani löysin kuvan tällaisesta ommellusta iPhone-telineesta. Ideahan oli mitä mahtavin ja hyvin käytettävissä myös muille vekottimille (kun en ole raaskinut mitään iPhonea hankkia). Vein tämän töihin työpöytää piristämään.

Äitini kaipaili kännykkäpussia kävelyretkille, joten sellainenhan syntyi viime jouluna tekemäni kassin jämistä. Tikkasin tähän vähän vanua väliin että on vielä kivempi.
Hihnan nappikiinnitys toimi tosi hyvin, tuota pitää käyttää myöhemminkin.
Itsellenikin tein pienen kassin kännykälle kun joskus riittää näin pienikin.

Holidays ended and work has taken my energy to blog. Not good. I modified this blog a little, now you can like my blog posts when you tick that Tykkäätkö? (Do you like?) checkbox and comments are always welcome of course. 

Some little sewing, pencil cases and cell phone bag's and holder.

3 kommenttia:

 1. Onpa hauska tuo iPod-teline! Toimisikohan vastaava isompi kirjan kanssa?

  VastaaPoista
 2. Hienoja käsitöitä sulla. Penaaleista tykkäsin erityisesti. Kiitos linkkivinkkauksesta, minäkin voisin kokeilla tehdä tuon tyylistä penaalia. Rentouttavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Kiitoksia.

  Vyyhti: Miksei voisi tehdä kirjallekin.

  VastaaPoista