sunnuntaina, kesäkuuta 22, 2008

Juhannussukat - Midsummer socks

Viime juhannuksena valmistunut neule oli hieman isompi ja sitä oli neulottu pidempään, mutta eipä sitä joka vuosi samanlaista.

Aloitin nämä sukat viime viikolla lentokentällä kun odotimme lentokoneen lähtöä Helsinki-Vantaalla. Neuloin enimmäkseen iltaisin hotellissa, mutta myös puistoissa tai museoissa kävellessä. Ensimmäinen sukka valmistui melkein kokonaan reissun aikana. Olin melko varma että paluumatkalla puikot eivät mukaani koneeseen pääse, mutta toisin kävi. Turvatarkastuksessa Heathrow:n lentokentällä ei puikoista sanottu mitään (kuten ei lähtiessäkään), joten pääsin neulomaan tulomatkallakin.

Parhaita puikkojani en koneeseen ottanut, koska en halunnut harmitella hyvien puikkojen perään (jos joku yli-innokas turvatarkastaja ne olisi vienyt). Tavalliset bambut olivat hyvät.

Toinen sukka syntyi juhannuksesta nautiskellessa parillakin eri mökillä. Omassa sängyssä on kiva nukkua reissun jälkeen, joten emme minnekään yöksi jääneet.

Ohje/Pattern: Weaving Lace Socks from Favorite Socks -book
Lanka/Yarn: Schoeller+Stahl, Fortissima Socka, 70 g

Puikot/Needles: 2,5 mm


Minun jalkaani tämä lanka ei ole yhtään karhea, toki lanka ei ole yhtä pehmeää kun vaikka noissa tuliaislankani. Väri on tässä just hyvä.

2 kommenttia: