sunnuntaina, helmikuuta 04, 2007

Sukkien anatomia

Sukkien anatomia on vaikea asia. Jitterbug-sukat ovat olleet kovassa käytössä, mutta olen todennut niissä ongelmia. Reuna on täysin epäonnistunut, aivan liian tiukka siis. Sukassa on myös liikaa silmukoita nilkan kohdalla joten sukka ei istu jalkaani hyvin. Näiden molempien yhteisvaikutuksena sukat ovat rutulla nilkassa vähän väliä. Olenkin harkinnut sukkien reunan purkua (siis leikkausta pois) ja samalla purkaisin vähän alemmas asti ja neuloisin varren uudelleen. Katsotaan josko tämä oikeasti toteutuisi.

Tälläisiä olen pohtinut neuloessani Nancy Bushin Conwy-sukkia. Siinä on äärettömän hyvä ohje ja sukka tuntuu täydelliseltä jalkaani. Saa nähdä pitääkö syödä sanojaan kunhan sukat valmistuvat. Toivon ettei.

Sukat ovat nyt tällaisessa vaiheessa. Näiden ohje on Knitting on the Road-kirjassa. Teen sukkien varsista lyhyemmät kuin mitä ohjeessa on.

---
Blogilistan suosikeista löytyneet nimet saivat suuni loksahtamaan auki tänä aamuna. Muutaman hetken asiaa ihmeteltyäni löysin onneksi selityksen. Enpä voi muuta asiaan sanoa kuin että kyllä on pikkusieluista hommaa jos neuleblogeista ja niiden suosiosta jotkut vetää noin herneen nenäänsä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti