sunnuntaina, maaliskuuta 12, 2006

Lomapuuhaa

Töitä ja kaikkea muuta tuntuu tunkevan ovista ja ikkunoista, mutta onneksi parille lomapäivälle oli aikaa ja erityisesti tilausta. Keilailua ensimmäistä kertaa lasten kanssa (jotka innostuivat tosi paljon) sekä laskettelua ja hiihtoa ihanassa kevätauringossa. Oikein kivaa, erityisesti se hiihto, sillä nyt minulla on ensi kertaa omat sukset noin viiteentoista vuoteen. Enää pitää saada itsensä lähtemään ladulle tarpeeksi usein.


Kevätaurinko alkoi myös kutittamaan viherpeukaloa, ensimmäiset versot on ikkunalaudalla kasvamassa. Nämä tosin eivät koskaan mihinkään maahan asti päädy, vaan lapset jo kovasti odottaa milloin herneenversot ovat tarpeeksi isoja jotta niitä voi syödä.

Lomapäivien automatkoilla ja illan leffatuokioiden aikana valmistuivat nämä sukat

Ohje: Aran Sandal Socks, kirjasta Socks, socks, socks
Lanka: Novita Nalle

Puikot: 2,5 mm


Tietysti ohjetta piti vähän muokata omaan tyyliin sopivaksi. Oikein kivat sukat ja kantapään tekeminen oli hauskaa kun se oli tosiaankin erilainen kuin tavallisesti.

Nyt ei tunnu inspiraatiota riittävän isoille töille, tyttärelle aloitettu villapaita tuolla odottaisi tekijäänsä, muttei kiinnosta. Vika on varmaankin siinä että odotan koko ajan milloin Joen Lankaan saapuisi sitä yhtä lankaa jota kaipaan erääseen projektiin. Eipä auta kuin odotella. Lähdenpä vääntämään vaikka lapasia tyttären uuteen takkiin sopivalla sävyllä ;-)

1 kommentti:

  1. Kauniit sukat! Miten musta tuntuu, että tosi moni tekee nyt palmikkosukkia... Pitäisköhän itsekin kokeilla :)

    VastaaPoista