torstaina, tammikuuta 12, 2006

Operaatio Värjäys, osa kaksi

Lanka kuivui pari päivää, mutta oli kuivuttuaan aika korppu (ja se haju oli edelleen tosi voimakas) joten pesin sen pesuaineella. Punaista väriä liukeni veteen, joten lämpökäsittely ei sitten tainnut olla riittävä. Pesun jälkeen pistin langan vielä mikroon lämpenemään (2 kertaa 2 min). Punaiset vähän haalistuivat, mutta ehkäpä se vaan oli hyvä. Värit on tälläisenäänkin kivat. Nyt kun lanka on uudelleen kuivunut, näyttää neulontajälki tällaiselta:
oma lanka käytössä
Kuvan värit on vähän turhan kirkkaat aitoon versioon nähden. Lupasin vääntää lapsille pipot, lanka taitaa just riittää.

5 kommenttia:

 1. Vautsi - neulotu pinta näyttää todella kivalta. Itsellänikin oli tänään värjäysoperaatio ja hirvitti kuinka paljon väriä liukeni huuhteluveteen tällä kertaa...

  VastaaPoista
 2. Mulla ei ole Bloggertiliä, ja siksi kirjoitan anonyyminä, oikeasti olen Eevis. :)

  Värjäsin toissapäivänä grape-Koolilla ja lorutin etikkaa sekaan, eikä huuhteluvesiin liuennut yhtään väriä. eikä mulle edes ollut väkiviinaetikkaa, vaan maustettua valkoviinietikkaa, mutta jos tuoksusta ei välitä, niin toimi hyvin. Ohjeissa sanotaan ettei tarvi, mutta tyypilliseen tapaani luin ohjeet kunnolla vasta kun olin jo värjännyt... En tiedä, mutta kuvittelisin että väri pitää siksi hyvin kiinni.

  tosi kivoja värejä sulla, pelkkä grape on sekin ihan kiva, mutta syyhyttää tehdä moniväristä. Tulisipa Beghnfordsille pian lisää Kooleja!

  VastaaPoista
 3. Kivoja värjäyksiä! Tekisi mieli itsekin kokeilla, mutta aika ei anna myöten.

  Ja sinut on btw haastettu, käy katsomassa blogiani!

  VastaaPoista
 4. Onnea blogille! Kyllä sinustakin ihan varmasti jotain outouksia löytyy! Kerro nyt, sillä ihan varta vasten tulin kummallisuuksistasi kurkkimaan!

  VastaaPoista