torstaina, tammikuuta 26, 2006

Olympialaiset

Stephanie keksi järjestää NeulontaOlympialaiset Torinon talviolympialaisten aikaan. Minäkin päätin osallistua, tietenkin Suomen joukkueessa. Aikomukseni on suunnitella ja neuloa huovutettava kassi. Lankana tulee olemaan Pirtin hahtuva.

Kultaisen kudinpuikon tulokset julkaistiin kuluneella viikolla, Onnittelut kaikille voittajille! Minunkin blogini oli saanut ääniä ja vielä visuaalisesti viehättävin-sarjassa joka mielestäni on kaikkein vaativin. Kiitän kaikkia lukijoita ja äänestäneitä, tosi ihanaa että minun tekemääni näin arvostetaan. Hymy nousee naamalle joka kerta kun tämä mieleeni tulee.

Yksi ilta ja eiliset automatkat tarvittiin että nämä sukat valmistuivat.
sydansukat
Ohje: oma, kärjestä varteen neulottu
Lanka: Novita Nalle
Puikot: 3 mm
Sukkien malli on tyttäreni suunnittelema, hän piirsi puolitoista vuotta sitten (öh... toteutus välillä kestää...) sukkakalenterin jossa oli jokaiselle perheenjäsenelle (ja vähän muillekin) omat sukat, sellaiset jotka minun pitäisi heille neuloa. Nämä ovat hänelle itselleen.

Lankahamsteri-dietin alkuun ei ole enää montakaan päivää, joten pitihän sitä käydä vähän lisää lankaa hakemassa. Joen Langasta löytyi ihanaa alpakkalankaa, josta on nyt syntymässä lapaset, kärjestä aloitettuna. Onkohan mulla jäänyt nyt päälle joku vaihde... Jäin peukalon kohdalle jumiin, en ole oikein osannut päättää miten sen tekisin. Sovellanko vai teenkö sen tässä samantien kuten joissain ohjeissa on.
huivi
Kuvan vihreä mytty edustaa LeafLace huivia joka on myöskin jumissa, tosin vihonviimeisessä kerroksessa. Siihen voisi nimittäin laittaa helmiä ja ehdottomasti ne haluankin, on vaan vaikeata päättää millaiset helmet siihen laittaisin ja mitkä kestäsivät käyttöä ja satunnaista kastumista (jos joskus hairahtuisin huivin vaikka pesemään...) Yhdet helmet jo tilasin, mutta taidan kuitenkin haluta isommat. Lisäksi kesken on säärystimet Neliraidasta. Myös oma BiBo on valmistunut.

Lisäsin edelliseen postaukseeni pari tarkempaa kuvaa, kun ei noista aiemmista mitään selvää saanut.

Heh, näyttää näistä minun postauksista tulevan joko kuvattomia tai sitten pitkän pitkiä, ei vaan ole tuota aikaa riittänyt bloggailuun. Eipä auta, onneksi sentään ehtii edes käsitöitä tekemään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti