maanantaina, marraskuuta 14, 2005

Varmastikin olen sairas...

Tänne on nimittäin iskenyt pahemmanlaatuinen siivous- ja kokkausvirus. Olen todennut että syynä täytyy olla uuden asuntomme, joka on sellainen että sitä ihan oikeasti haluaa pitää siistinä. Kokkaaminenkin on kivaa kun voi kattaa pöydän kauniiksi ja nauttia siinä hyvästä ruoasta ja ympäröivästä tilasta. Viikonlopun saldona oli parikin uunissa haudutettua liharuokaa kun meille ajautui vuolukivinen pata. Totesin padan todella mahtavaksi ja erityisen hyväksi meille koska satumme asumaan talossa jossa on suora sähkölämmitys. Sähköä kuluu vähemmän kun pataa pidetään lämpimässä uunissa vain jonkin aikaa jonka jälkeen virta katkaistaan ja pataan varautunut lämpö hoitaa loput.

Lauantaina sain herätyksen ryhtyä neulomaan joulusukkia itselleni (idea näistä on muhinut ainakin kolme vuotta...). Pari tuntia tuli neulottua ja seuraavana päivänä koko homma meni purkuun, malli ei sopinutkaan tarkoitukseensa. Aloitin sitten uudelleen samaa vähän erityylillä, katsotaan miten käy.

Shaped Triangle -huivi voi hyvin, vähän liiankin sillä muistelin että ensimmäistä kuviota pitää neuloa kunnes silmukoita on 391, niitä pitikin olla 319... Onneksi seuraava kuvio kävi kuitenkin silmukoiden määrään joten suurta purkamisoperaatiota ei tarvinnut tehdä (toisaalta itseni tuntien, näinköhän olisin koskaan sitä tehnyt, olisin vain jatkanut samaa kuviota hamaan loppuun asti...).

Huomenna taas kerran lentokoneeseen, virkkaustyö edistyy aika hyvin kun näitä reissuja on nyt melkein joka viikko.

Niin ja perjantaina alkaa Kädentaitomessut Tampereella, ei kun sinne sitten...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti