sunnuntaina, marraskuuta 20, 2005

Jatkanpa vielä...

Kun tää dementia on jo iskenyt niin ei kaikkea voi millään muistaa kerralla...

Piti noista messuista vielä mainita että mä kyllä tykkäsin niistä, tosi paljon oli kaikkee kivaa ja erilaistakin kuin viime vuonna, mutta isot ständit (kuten Novita ja Tekstiiliteollisuus) oli ihan onnettomia, niillä ei ollut siellä oikein mitään. Vihreältä vyyhdiltäkin olin odottanut enemmän. Pirkanmaan käsi-ja taideteollisuus ry:n ständi oli tosi kiva, ne helmivirkatut matot oli upeita! Sellaisen minäkin haluaisin, mutta epäilenpä että ei siitä mitään tulisi kun siitä matosta tulee aika painava (mulle ei ihan minimatto kelpaisi).

Novitan osaston ohi kävellessäni perjantaina tuossa vähän ennen viittä niiden markkinointipäällikkö sattui siinä tokaisemaan, aika tyhjiä lankalaatikoita katsellessaan, että "näinköhän meillä on huomiseksi mitään myytävää..." En kyllä ymmärrä miten ihmiset viitsi sieltä niitä lankoja rohmuta, melkein halvemmalla moisia irtoaa Anttilasta. Ehkä mä olen poikkeava, ei mua niiden huopanen tai hippy kiinnosta yhtään. Novitan muotiesitys sai mussa aikaan lievää hörähtelyä kun samainen markkinointipomo messusi että on tosi muodikasta kun neulotaan 10 jopa 15 mm puikoilla paksuista ei niin villaisista langoista. Omissa käsissäni oli samaan aikaan valmistumassa ohuen ohuesta alpakkalangasta huivi ja puikotkin on vaan neloset. Mitään en ole tainnut noin isoilla puikoilla neuloa, koskaan... no mä en taidakaan olla muodikas.

Laukkunäyttely sai ideoita pyörimään päässä. Bongasin sieltä neulontalistan Mirjan tekemän avainlaukun ja joensuulaisen Marjan tekemän kravattilaukun. Kisan voittanut koivulaukku oli musta vähän aneeminen, se oli jotain ihme kangasta.

2 kommenttia:

  1. Samaa olen minäkin ihmetellyt, mutta kai Novita osaa markkinoinnin ja sillä on Suomessa niin tunnettu brändi, että kaikki ostaa (ja hamstraa) Novitaa.

    Viimeviikkoisen postauksesi kiirepohdinnat voisivat olla omalta näppikseltäni, niin tutulta ne kuulostivat myös omalla kohdallani.

    Mukavaa alkanutta viikkoa toivotellen Tanja

    VastaaPoista
  2. Markkinointipomo saisi kertoa myös missä tuollaista paksua neuletta pidetään. Meilläpäin (=Savossa) huoneet on lämpimiä ja ulkona pidetään takkia eikä akryylipuseroa.

    VastaaPoista