lauantaina, toukokuuta 25, 2013

Kevätvauhtia osa 1 - Springspeed part 1

Heippa vaan!

Kevät häviää käsistä ihan kokonaan, kun kaikkea vauhtia on elämässä riittänyt... Yksi vauhtia aiheuttava oli Englannin reissu. Norwegian lennätti minut äitini kera Gatwickiin josta junailimme siskoni luo Swindoniin. Matkaa sävytti raideongelma, joten junat kulkivat miten sattuivat, mutta perille päästiin loppujen lopuksi.

Lontoota ei nähty matkalla ollenkaan, ei edes lentokoneesta. Kiertelimme Lontoon länsipuolella Stonehengessä, Oxfordissa, Bathissa, Bristolissa ja Glouchesterissä, autolla ja junalla.
Bathista löytyi todella hyvä kangaskauppa Country Threads. Kauppa sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä asemalta. Valikoimaa on noin 3000 kangaspakan verran, joten voin tätä kauppaa suositella. Lisäksi on paljon valmiiksi leikattuja kankaita, myös Modan valmiita paketteja. Ihan tämän kaupan vieressä on lankakauppa Wool. Valikoima ei ollut kovin kummoinen, samoja löytyy Suomestakin. Toinenkin kangaskauppa löytyi, The Makery, siellä oli enemmän nauhoja ja nappeja, mutta kankaitakin löytyi.
Alla olevat kuvat on Country Threads -kaupasta.
Bristolissa kuljimme asemalta keskustaan St. Nicholas Marketin kautta ja siellä eteen osui pieni lanka- ja nauhakauppa. Ihania nauhoja vaikka kuinka.

Kun olimme matkalla Glouchesterin katedraaliin, satuimme huomaamaan lankakaupan, nimeltään Miju, ja taidekaupan (joka myy myös kankaita) aivan katedraalin sisäänkäynnin vieressä (College Street). Niissä piti tietysti käydä :-)

Oikein ihana matka oli ja hauska oli katsella hieman toisenlaista Englantia kuin aina niitä Lontoon katuja.

Ja eihän tietysti kangaskaupoista voinut ilman ostoksia lähteä... Ylimmän kuvan kankaat Bathin kangaskaupoista, alemmassa kuvassa sekä Bathista että Glouchesterista löytyneitä kankaita, napit Bathista ja nauhat (helmaan ommeltavia vinonauhoja, ihania!) Bristolista.
Spring has been flying by very fast. Trip to England might have something to do with it. Lovely spring, great weather, new places like Swindon, Stonehenge, Oxford, Bath, Bristol and Glouchester and of course great fabric shops! Bath has two shops that were very good, Country Threads and the Makery. Smaller shops just appeared when we were walking in Bristol and Glouchester.

1 kommentti:

  1. Upeita reissukuvia ja ihania ostoksia. Ihanaa sunnuntaita Sinulle.

    VastaaPoista