perjantaina, huhtikuuta 12, 2013

Pullip ja Taeyang -nukeille - For dolls

Tyttären Pullip-nukeille neuloin talvilomalla muutamia takkeja ja paitoja. Tässä kuvakavalkadia.

Eräänä aamuna heräsin tällainen liivimalli mielessäni, joten sitäpä sitten nukelle piti testata. Lankana jotain puuvillalankaa. Kiinnitys nepparilla.
Levillä muotikuvauksissa, edessä Taeyang nukke jolla neulomani pipo ja pusero, takimmaisena Pullip-nukke minun piponi kera. Pipot mun malleja.
Tässä neitonen keväisessä asussaan, hame mun itse kehittelemä, takkina February jacket. Ostoskassi myös  mun itse kehittelemä, tosi helppo ommeltava vaikka on noin pieni. Takki on tässä vähän suuremmassa koossa, koska nuken vartalona on obitsu L. Samanlainen kevään värinen takki tuli toinenkin tehtyä, normikokoisena. Takin kiinnitys pienillä napeilla kera oikeiden napinläpien.
Takin alla toppi, Strapless Top. Topeissa takana kaksi nepparia.
Taeyang nukke sai vielä villatakin Fortissima Socka langasta. Malli mun omani. Kiinnitys nepparilla.
Neitosella päässään virkkaamani yli-iso kevätmyssy (että takaa jää pussille) ja olalta roikkuu virkkaamani kassi. Toppi sama kuin yllä, lankana novitan virkkauslanka. Näitä toppeja tein useamman kokoisia eri obitsu-vartaloille sopivaksi.
Jos joku mun malleista kiinnostaa, niin ilmoittele. Ohjeita voisi olla mahdollista saada jos vain saisin itseni innostumaan niiden kirjoittamisesta.

White vest, yellow skirt, all hats and bags, taeyang sweater and cardi are designed by me. If you would like to have a pattern for some of these, let me know. I have made notes when making these, so I could write a pattern.

8 kommenttia:

 1. Voi onpa ihania neuleita nukeille, minä en todellakaan uskalla näyttää tätä postausta omalle tyttärelle, tai tiedän mitä teen seuraavat päivät ;)
  http://pellavanlehdella.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Eiko noin pientä ole vaikea neuloa? Upeita vaatteita. Olet varsinainen taituri. Mukavaa viikonlopun jatkoa.

  VastaaPoista
 3. Kiitos, thank you!

  Enkuli: Ei nuo nyt kovin hankalia ole, puikot toki on pienet.

  VastaaPoista
 4. Nuo ovat niin suloisia! Olisi todella kiva saada varainkin tuon keltaisen neuleen ohje! ;)

  VastaaPoista
 5. Anonyymi: Tuo keltaisen takin ohje on linkitetty tähän postaukseen, hameeseen ei ole ohjetta, se on omani. Pitää katsoa josko moisen saisin kirjoitettua.

  VastaaPoista