sunnuntaina, huhtikuuta 07, 2013

Kangasvarastoa

Ja kangasvarasto sitten vaan kasvaa... Posti toi paketin kotiin FatQuarterShopista, Modan Mod Century-kankaita.
Ihania! Melkein jo tervehtyi flunssasta näitä katsellessa, mutta ikävä kyllä vaikutus oli vain hetkellinen. Pää pyörii täynnä ajatuksia mitä näistä voisikaan tehdä.
Erityisen mukaviksi nämä kankaat teki se että ne olivat ilmaisia. Tilasin viime syksynä FQS:stä Riley Blaken Songbird-kankaita ja kun aloin kankaita leikkaamaan, totesin että ne olivat kaikki liian pieniä. Sain nämä kankaat hyvitykseksi tuosta.

Tosin olihan tuolla kaapissa jo entuudestaankin kankaita... Tässä pari otosta tammikuulta kun kankaissa oli jotain järjestystä.
Olenkin suunnitellut että pitäisi ryhtyä tekemään itselle päiväpeitto jossa olisi monenlaisia kuvioita ja monenlaisia kankaita, vähän farmers wife-tyyliin. 99 Modern Blocks -kirjassa oli monta hyvää blokkia ja pinterestistä noita on viime aikoina löytynyt useampiakin lisää, joten varmaan pikemminkin tulee runsauden pulaa että mitkä kelpuuttaisi...

3 kommenttia:

  1. Kivoja kankaita, todellakin!

    Kiitos tapeetin irroitusvinkistä, pistänpä korvan taakse. Seuraavaksi projektiksi olin suunnitellut makuuhuonetta mutta mies ei vielä tiedä sitä;)

    VastaaPoista
  2. Eksyin jonkun mutkan kautta blogiisi, sinullahan on täällä vaikka mitä. Kivat kankaat olet saanut. Täällä poikkean toistekin!

    VastaaPoista