lauantaina, toukokuuta 23, 2009

UFOn on nähty poistuvan paikalta... - One UFO gone

Sensaatiouutisia, UFOista ainakin yksi on poistunut...

Olen seuraillut FUFO-projektia, kun harkitsin itsekin liittyväni joukkoon, mutta en sitten viitsinyt kun ajattelin etten kuitenkaan malta noita vanhoja töitä neuloa.

Jotain ihmeellistä kuitenkin tapahtui ja huomasin että tyttärelle viime keväänä aloitettu bolero kiinnostaakin taas.

Ohje/Pattern: oma / my own
Lanka/Yarn: Cheval Blanc Ambre (100% bambu)

Puikot/Needles: 3 mmYksi etu- ja takakappaleen yläosa puuttui, ne tuli neulottua yhdessä illassa. Hihojen kanssa menikin sitten useampi viikko, kun piti opetella miten neulotaan hiha ylhäältä alaspäin (hyvät ohjeet löytyi Custom Knits-kirjasta, kiitos Kirsi) ja eipä tuota neulonta-aikaa ole niin kauheasti ollut (kuten voi huomata tämän blogin viime aikaisesta päivitystiheydestä). Ensimmäinen hiha piti purkaa kun se oli liian leveä (sopi minullekin...). Toisella kertaa tuli poimittua sopiva määrä silmukoita. Niin ja kuvio hihassa on ihan tahallaan väärin päin.


Boleron reunoihin tein i-cordia jonka kiinnitin neulomisen yhteydessä paikalleen. Luulin että siinä kyllä kestää, mutta kahdessa illassa sekin valmistui.


Tosi tyytyväinen olen tähän.

Sensational, one UFO has left the building. I started this last spring for my daughter, but something else came up. Now I finally finished this. Sleeves took most of the time since I had to learn how to knit sleeves from top-down. This is very good!

9 kommenttia:

 1. Ravelryssä jo kävin tämän merkkaamassa favoritteihin - tosi hyvännäköinen. Ai, että ihan oma ohje.. - ei sitten voi haaveilla tekevänsä tämmöistä... :-)

  VastaaPoista
 2. Kiitos ystäväni!

  Koukkuhelmi: Voin antaa speksit jos oot kiinnostunut. Meilaa mulle.

  VastaaPoista
 3. Hieno on ja isotöinen. Onnea valmiiksi saattamisesta!

  VastaaPoista