tiistaina, maaliskuuta 18, 2008

Toinen timantti / Another diamond

Lomalle pääsi mukaan myös toinen timantti. Ensimmäistä mallikertaa tehdessäni tämä tuntui kovin hankalalta neuleelta, mutta loppua kohden mallikerrat alkoivat helpottua ja kaaviotakaan ei enää tarvinnut paljoakaan. Ei siis ollenkaan niin vaikea neule kuin alussa ajattelin.

Ohje/Pattern: Diamond Fantasy Scarf by Sivia Harding, 60 x 130 cm
Lanka/Yarn: Koigu KPPPM, 100 g
Puikot/Needles: 3,5 ja 5 mm


Huiviin käyttämäni lanka on ihanan tiukkakierteistä sukkalankaa. Toinen kerä oli värjäytynyt hieman eri tavalla kuin toinen, värit olivat siinä osin tummemmat. Tämä ei vauhtia haitannut, kaulahuiviksi kun tuo on tarkoitettu.

Huivin yläreunaan tehtiin i-cordia normaalin päättelyn sijaan, se kyllä huolittelee reunan todella kauniisti.

Tämä pääsi heti käyttöön.

Another diamond (beside IDS) was on vacation with me. At first this diamond seemed like very difficult, but in the end it felt easy. Koigu is great yarn, although skein colours were not completely identical, other had darker colours. I-cord in the end really fits better than regular cast off. This has been on use all ready.

2 kommenttia:

  1. Minulla oli kyllä koko ajan kamalia vaikeuksia tuon mallikerran kanssa. Muistaakseni siinä tulee jossain kohdassa sellainen epäjatkumokohta, jonka kohdalla ei kuitenkaan kannattanut käyttää omia neuleaivojaan, vaan luottaa vain mallikuvioon.

    Kaunokainen on.

    VastaaPoista