torstaina, maaliskuuta 20, 2008

Kevätsukkia / Spring socks

Kevät siirtäytyi myös näihin sukkiin.

Ohje/Pattern: oma, kuvio lainattu Socks, Socks, Socks kirjasta / my own, stitch pattern is found from Socks, Socks, Socks -book
Lanka/Yarn: Novita 7 veljestä
Puikot/Needles: 3 ja 3,5 mm

Vaikka sukat ovat kevään väriset, ne on silti neulottu paksummasta langasta koska tällaisia villasukkia ei minun varastostani löydy. Ehkä pitää neuloa vielä toiset jossa valkea on korvattu jollain toisella värillä jotta niitä voisi ottaa mukaan vähän haastavampiin paikkoihin, valkea kun ei valkeana kovin pitkään kestä mökin lattioilla.

Näissä sukissa piti tyytyä Novitan lankoihin kun paksua sukkalankaa ei tunnu löytyvän. Olen kyllä yrittänyt etsiä. Jos tiedät mistä voisi löytyä, niin vinkkaapa. Omasta varastosta ei myöskään sopivan värisiä lankoja löytynyt jotta olisi voinut neuloa vaikka kaksinkertaisena jotain ohuempaa lankaa.

Villapallo kyseli joskus suhteesta kirjoneuleeseen. Minulle kirjoneule on yksi tapa muiden joukossa. Se on hyvin addiktoivaa kun pitää nähdä miltä neule näyttää kun neuloo vielä yhden kerroksen lisää. Kirjoneule on mukavaa ja sopii hyvin sohvannurkkaneuleisiin, eli sellaisiin joita ei tarvitse kuljetella mukana. Minulla kun mukana kulkee aina neule. Kirjoneuleeni ovat aina pieniä, tosin en minä muutenkaan puseroita neulo.

Hyvää pääsiäistä kaikille, muistakaahan lankalauantaina neuloskella ;-)
crescent
Spring light is knitted into these socks. Only the colour is spring, since these are knitted from aran weight yarn. Happy Easter!

3 kommenttia:

 1. Kauniit sukat!
  Hyvää pääsiäistä!

  VastaaPoista
 2. Aah, ihanat sukat :)
  Leppoisaa pääsiäistä sinullekin !

  VastaaPoista
 3. Hyvä paksumpi yleislanka, joka sukkiinkin käy mainiosti, on Gjestalin Janne. Sama paksuus kuin seiskaveikassa, koostumus on 85% villaa, 15% nylonia.

  VastaaPoista