lauantaina, maaliskuuta 10, 2007

Lomaillessa

Olen ollut huomaavinani monista blogeista että jos niissä esitellään jokin työ keskeneräisenä, niin se hyvin todennäköisesti jääkin keskeneräiseksi. Täällä meilläpäin on jotain kummallista ilmassa, sillä keskeneräiset valmistuvat (jätetään mainitsematta tässä se eräs neulepaita joka on laatikossa odotellut kohta kolme vuotta...)

Ohje: oma
Lanka: Opal Feeling, väri 1701
Puikot: 2 mm
Kyseessä on lapsen polvisukat, noin 30 numeroiseen jalkaan. Eipä näihin tarvittukaan kuin muutama tunti automatkailua.

Samaa lankaa on näköjään käytetty naapurissa. Minulla on nuo samat sukat kesken, eri langasta kylläkin, enkä kyllä tykkää minäkään.

Tuo aina oikea ei vaan jotenkin sytytä yhtään. Ihan mielenkiintoista tätä oli kyllä kokeilla, mutta en usko että näistä mitään tulee. Yksille toisillekin sukille kävi nimittäin loman aikana näin

Tosin siksi että ne olivat liian löysät ja pyörivät jaloissa. Aion siis neuloa ne uusiksi. Ja ei, näitä ei ole esitelty tässä blogissa koskaan, ovat nimittäin jotain vuosikertaa.

Oranssi piristys on alkanut muotoutua huiviksi.


Niin ja käykääpäs kurkkaamassa uutta lankaputiikkia joka tuolla naapurissamme nykyään majailee. Tinttamarellissa on aivan upeita ruotsalaisia lankoja...

2 kommenttia:

  1. Jaa, jos minä esittelen blogissa keskeneräisen työn niin yleensä se kyllä valmistuu. On pakko kun kerran on esitelty!
    On muuten tosi hienot raitasukat tuossa!!

    VastaaPoista
  2. Luulis muuten, että se toimis toisinpäin, eli just noin ku Martsuli sanoi... silti allekirjoittanut jättää myöskin aina juuri ne esitellyt työt kesken. Kumma juttu!

    VastaaPoista