torstaina, helmikuuta 22, 2007

Lumihiutaleita

Vihdoinkin

Ohje: oma mukaelma Interwave Knits Winter 2004 lehden Nordic Mittens ohjeesta
Lanka: Novita Wool (merinovillainen)
Puikot: 2,5 mm

Näiden lapasten tekeminen on kestänyt... Pääosin siksi että lapasen kärkeen ei tuntunut mikään kehitelmä sopivan, joten ensimmäinen lapanen makasi kauan keskeneräisten korissa odottamassa hyvää ratkaisua. En olen tähänkään ihan täysin tyytyväinen, mutta se saa nyt kelvata kuitenkin, saanpa sitten ryhtyä kehittelemään jotain muuta. Itse lapasen neulomiseen ei loppujen lopuksi kovin kauan mennyt.

Ohjeen mukailuun päädyin koska lankani oli paksumpaa kuin ohjeessa ja värejäkään ei ollut yhtä montaa. Näiden lapasten myötä kokeilin ensimmäistä kertaa kaksiväristä joustinta. Juuri tällainen monivärinen joustin on tosi hieno näin neulottuna. Nyt onkin juuri oikeanlaiset kelit näille lapasille.

---

Nyt on varmaankin ryhdyttävä langanostolakkoon, saisi ainakin mielenrauhan (kun ei ole tuhlannut rahojaan lankaan), jotta voisi osallistua ainakin pariin Pohjoismaisen Neulesymposiumin päivään. Tapahtuma kun sattuu olemaan tässä kotinurkilla. Koko tapahtumakin kiinnostaisi, mutta on aika suolaisen hintainen.

2 kommenttia: