sunnuntaina, heinäkuuta 24, 2005

Mustikoita ja pitsiä

mustikka
Hieno mustikkainstallaatio á la poikani 4 v, ollaan käyty pari kertaa lähimetsässä poimimassa marjoja, kivaa hommaa jos ei ole liikaa kavereita (lue: itikoita).

Sitten neulomiseen, näin on tämäkin työ valmis. Kyseessä on pitsiliina, mutta itse pingotin sen vähän ovaalin muotoiseksi ja käytän sitä korin päällä piilottamassa käsityöjuttujani (tosin ne kummasti pursuaa sen korin reunojen yli jatkuvasti, ehkä pitää opetella vähän järjestelmällisempää säilöntää, kuvaan piti koria vähän tyhjentää...) Hermo meinasi mennä reunojen rimpsujen kanssa kun neljää silmukkaa kohti piti lisätä yhdeksän ja kun silmukoita oli alunperinkin yli 600 niin viimeisellä kerroksella oli silmukoita ihan liikaa. Valmistui kuitenkin, joten tyytyväinen olen.

koripitsi
Ohje: kirja Traditional Lace Knitting - Furze Hewitt
Lanka: Coats Aida 10, 100% Cotton
Puikot: 2 mm

Nyt kun on nämä molemmat isohkot työt valmiina, on vähän tyhjä olo että mitä sitä sitten tekisi... Tosin onhan noita ideoita joten eiköhän sitä jotain keksi, LeafLace huiviin olisi kaikki valmiina.

Äitini lupasi ystävällisesti maksaa nimipäivälahjakseni yhden neulekirjan (joka jo tilasin). Kiva että joku toinenkin rahoittaa mun käsityöharrastusta ;-)

1 kommentti:

  1. upea liina! ja kori on myös söpö :) sopivat mainiosti yhteen.

    VastaaPoista