perjantaina, huhtikuuta 15, 2016

Neuleita - Knits

Remontin aikana oli joskus vähän aikaa neuloa pari riviä (jos sattui jaksamaan). Nämä sukat siitä valmistuivat. Mallina on New England by Nancy Bush ja lankana Cascade Heritage sellaisena vähän paksumpana. Kivat tuli.
Syksyllä sain vihdoin valmiiksi vuoden verran neulomani Sonnenblume huivin. Ihana ja eteerinen, tosin käyttöön se ei ole vielä päässyt. Lanka olisi pitänyt jotenkin suojata sitä neuloessa, se nimittäin nukkaantui tosi pahasti ja solmujakin lankaan tuli niin että useampi tunti meni niitä selvittäessä. Lopulta jouduin katkaisemaan langan kun ei siitä enää mitään tullut.

Lankana tässä Kraftin silkkivilla.

Tammikuun kovilla -30 asteen pakkasilla sain otettua vihdoin parempia kuvia kirjoneulehuivistani jonka viime syksynä neuloin. Tästä tuli ihana väripilkku ja lämmin. Lankana vironvillat ja mallina Thistle jonka kirjoneulekuviota modasin niin että siihen ei tullut liian pitkiä lankajuoksuja. Ei mielestäni moinen vaikuttanut malliin mitenkään.

3 kommenttia:

 1. Sukissa on hieno malli. Huivit ovat oikeita taideteoksia! Etenkin tuo monivärinen on aivan ihmeellinen. Olet todella taitava.

  VastaaPoista
 2. Voi, kun on kauniita neuleita!
  Kirjoneulehuivi on kyllä aivan ihana, todella kaunis!

  VastaaPoista
 3. Käsittämättömän upea huivi, ikään kuin harmaa pitsi leijuisi sateenkaaren päällä!

  VastaaPoista