keskiviikkona, kesäkuuta 24, 2015

Pikakelaus - Fastforward

Hei, nythän on kesä! Aurinko paistaa ja vihdoin on lämpimiä päiviäkin ollut. Juhannusta vietimme useammallakin mökillä, joten mukana kulki tietysti neule.

Tässä upea juhannuspäivä Höytiäisen rannalla. Neuleena on viime syksynä aloittamani Sonnenblume -huivi. Huivi on ollut pitkään hylättynä, koska olin lukenut viimeisimmän leveän kaavion väärin ja tietysti totesin tämän kun olin kerroksella 30... Nyt homma taas kulkee kun otettiin reippaasti silmukkamerkkejä avuksi.

Otetaan tähän pieni kavalkadi kuvia keväältä ja kesältä. Työmatkojen sukkia, lahja opettajalle ja uudet tyynynpäällliset kun se joulu jo kuulema meni... Samalla myös verhojen tampit ja toteamus että tuli käytettyä kesätyynyihin joulukangasta... No onneksi väri on edes kesäinen.





Ruokaa kun on tehtävä vaikka ei aina inspiroisi, niin olen jopa käyttänyt Pinterestiin pinnaamiani reseptejä. Tämä täytetty leipä oli hyvää.
Mutta lapset osaa paremmin, nämä ruoat on tehty peleissä nähtyjen ruokien kuvien mukaisesti ja voin kertoa että olivat esikuviensa näköisiä ja oikein hyviä (ja vielä parempia kun minun ei tarvinnut niitä tehdä :-)



Life goes so fast, so spring is fastforwarded in these pictures. Some midsummer knitting by the lake, socks on work trips, little pouch for teacher and summer pillows (xmas went allready, can you imagine!). Pinterest foods have been tested, but kids do it better, these last three pictures are gamefoods aka food made to look like those in games. Tasted very good, even better since I didn't have to make them myself :-)