perjantaina, marraskuuta 06, 2015

Päivän vinkki - Tip of the day

Miten saada huone näyttämään isommalta? Jätä silityslauta huoneen keskelle pariksi viikoksi ja lastaa sen päälle tavaraa, kuten keskeneräisiä ompeluksia, useita lankakeriä, vaatteita, lehtiä yms. Kun sitten lopulta raivaa,  huone tuntuu niiiiin avaralta.  Ihanaa!

Kertomista olisi vaikka kuinka, mutta bloggausinspis on ihan hukassa. Mennään kuvien voimalla. Ylimmäinen kuva tältä aamulta klo 6... Tikkausinnostus on päällä!


Viime syksynä aloitettu huivi on pingotettu.
Omat synttärilahjat.
Syksyiltoja olen viettänyt sohvan nurkassa, Kirjoneulehuivi on melkein valmis. Viimeiset reunat pitäisi ommella. Pelottavaa oli tuo leikkaaminen. Ei ihan onnistunut ekalla kerralla vaan lähti purkautumaan, toisella kerralla paremmin. Lanka onneksi ei ole liukasta joten ei haitannut.

Hirmuinen inspis iski eräänä iltana klo 20.00. Pakko saada tällainen dresden pussukka. Valmistuihan se sitten, yöllä klo 00.30 :-) Ohjekin tähän on netin syövereissä, siis muotoon, ei tällaiseen dresdeniin. Ei nyt nopsasti löytynyt, mutta pengon jos jotakuta kiinnostaa. EDIT: Ohje löytyi.

How to make you craft room seem larger? Leave ironing board to the center of the room for couple of weeks and load on top of it everything like yarn, clothes, fabric etc. When you finally clean it, room is definitely bigger :-)

Lots to tell, but blogging inspiration has gone away. So pics will do. Top one is from this morning, 6 am. Free motion quilting is fun! Birthday fabrics have been bought, two shawls almost ready. Steeking was really scary thing to do. And one evening I desided to make a dresden pouch. Yes, very nice indeed.

4 kommenttia:

 1. Hyvä, kun sait kerrotuksi, kun kaikenlaista mukavaa on valmistunut. Bloggaaminen ei tosiaankaan ole aina yhtä hauskaa, mutta lukijoista on kivaa nähdä tuotoksia ja lukea tunnelmista. Mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
 2. Ihanan mallinen laukku! Minulla on myös silityslauta keskellä huonetta ja useinmiten vuorattu kaikella mahdollisella. Toisessa päässä on pieni tila, jossa pystyn sen yhden sauman silittämään. Raivausta odottaa tälläkin hetkellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Marle, tuon takia minulla on se pieni silityslauta että se ei olisi täynnä muuta romua :-)

   Poista