tiistaina, heinäkuuta 14, 2015

Loma! - Vacation!

Vihdoin aikaa levätä ja harrastaa ompeluterapiaa, joten loman aluksi ompelin yli olan kassin jotta hartiatkin saisivat levätä.
Mitat otin läpän hexagon-tilkusta, muutoin käytin Pretty by hand -blogin Molly Messenger bag -ohjetta. Tämä pienempi on testiversio tulevaa isompaa varten.
Läpän tilkut on jämälaatikostani pengottuja, reunojen vihreä on Kona Cotton värissä Peridot, ulkopuoli on Michael Millerin kangasta ja sisäpuoli Lecienia. Sisällä on tasku.
Läpän hexagonin ohje on Ayumi Takahashin Patchwork, please! -kirjasta. Tämä ommellaan paperitekniikalla jolloin kuvio onnistuu helposti eikä vinkuroi.
Kun valmista, revitään paperipalat pois.
Hups, unohtui leikata yksi saumanvara ennen seuraavan palan ompelua. Onneksi ei haittaa mitään.
Omat Blomekrans -lapaset sain myös valmiiksi, päättelyssä oli kyllä aika homma... Harmaa on viron villaa, muut Pirkka-lankaa, paitsi sininen Tukutukua. Melkeinhän näitä voisi jo kelien puolesta käyttää...

7 kommenttia:

 1. Kannen tilkkutyö on mahtavan siisti, kuten koko laukku. Paperitekniikka hoiti homman hienosti. Tuota mallia voisin kokeilla kohtapuolin kunhan ensin tikkaan paperitekniikalla tekemäni NYB-työn.

  VastaaPoista
 2. Hieno laukku - paperiompelu on tuossa ihan ehdoton!

  VastaaPoista
 3. Hieno paperitekniikalla tehty tilkkutyö ja koko laukku!

  VastaaPoista
 4. Kiitos Kvilttaaja, Hannele ja Tilkkureppu! Paperitekniikkaa ehkä luvassa lisääkin.

  VastaaPoista
 5. Tosi kiva kesäinen veska! Hienot on lapasetkin.

  VastaaPoista
 6. Kaunis kesäinen laukku! Lapaset ovat niin somat.

  VastaaPoista