sunnuntaina, syyskuuta 07, 2014

Myssy ja muita ihania - One hat and other nice knits

Pinterestiä selatessa silmien edessä pyörii mitä upeampia käsitöitä (en juurikaan muihin asioihin voi siellä keskittyä, sillä muuten Pinterestin käytöstä tulisi suunnilleen päivätyötä...). Niin kuin nyt vaikka tämä lapasen kuva joka on pyörähtänyt useammankin kerran eri henkilöiden pinnauksissa.

**Edit 26.10: Löysin alkuperäisen kuvan lapasten ohjeen, se on Spillyjanen Prickly thistle mittens
Olen jo pidempään pohtinut mikä malli sopisi poikani myssyyn ja nyt kesällä sain aikaiseksi että laskin silmukoita ja piirsin tämän lapasen mallin pohjalta kuvion jonka sitten neuloin myssyyn.
Lankana Sandesin Sisu, väreinä tumma turkoosi ja harmaa (alla ehkä paremmin oikean värisenä).

Niin tyytyväinen tähän pipoon olin että ne tarvitsivat ehdottomasti kaverit... Saman kuvion sovellus tulossa siis, palataan asiaan jahka ehdin vähän pidemmälle.
Kesän aikana on enimmäkseen lopeteltu vanhoja neuleita, vihdoin.
Shurtugal-sukat Soctopusin sukkakirjasta. Pakko oli ryhtyä lukemaan Eragonin seikkailuita että sai nämä valmiiksi :-) Lankana Shibui Sock. Lankaa oli vain 50 g per väri ja kun raidat ei kiinnostaneet niin nämä sopi hyvin värien puolestakin tähän malliin.
Serkulleni lahjaksi Pythagoras-sukat. Oikein kiva malli, kannatti ostaa. Lankana Regia.
Treebeard -sukat (LOTR) Regiasta. Kuvio ei meinannut millään jäädä mieleeni, joten ensimmäisessä sukassa on virheitä vaikka kuinka, mutta kelpaa kuitenkin.
Vanamot muunnettuna taas lapasiksi. Tämä on kaunis malli ja neuloin sen nyt varmaan jo viidennen kerran.

When looking things from Pinterest you can always find something wonderful. These mittens have been on my Knitting board for a long time and they have been a favorite among those people that I follow. Last summer I finally took time to count stitches and make pattern to my son's hat. It turned out great! It really needs mittens to go with it, so I started to make those.

More socks and mittens were made during my summer leave. Little knits are really the best for me.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti