maanantaina, heinäkuuta 07, 2014

Ihme! - Miracle!

Suoranainen ihme pääsi tapahtumaan tänä juhannuksena. Sen lisäksi että keli osoittautui hyväksi (kylmyydestään huolimatta) ja seura oli perinteisen laadukasta, erehdyin saamaan valmiiksi vuodesta 2007 (!!!) kesken olleen Swallowtail Shawl -huivin.
Keväällä siivosin työhuonettani ja keskeneräisten neuleiden laatikkoa ja silloin päätin että kyllä tuo huivi on saatava valmiiksi. Se eteni aina rivin silloin toisen tällöin ja vihdoin ne ikävät kamalat nypyt oli tehty. Niihin tuo huivin valmistuminen tyssäsi silloin aikoinaan. 5 nurin yhteen oli suhteellisen mahdoton tehdä puikoilla, joten käytin pientä virkkuukoukkua.
Reunan päättelin olevinani löysästi kasin puikoilla, mutta ei tepsinyt, tai sitten lanka oli muuten niin kovin joustavaa että reunasta tuli ihan suora. Mutta ihan sama, pääasia että tämä on valmis. Lanka on ihanan pehmeää.

Juhannuksena ompelin myös Kindle-pussukan siskoni miehelle. Sisälle fleeceä ja koristereunat, ulos vähän miehekkäämmän värisiä tilkkuja.
Real miracle happened in mid-summer parties, I finished this shawl that I have been doing since 2007... Well not really doing, since it has been frogged away out of sight. I really hate those nupps. But now it is done. End of story.

3 kommenttia: