tiistaina, kesäkuuta 17, 2014

Lontoo huhtikuussa - London in April

Tänä keväänä saimme kaksi kevättä, huhtikuisen Lontoon ja myöhemmin sitten kotoisen Suomen. Narsissit on hyvä esimerkki, Lontoossa ne olivat jo kukintansa lopettaneet, mutta meillä kukkivat vasta kuukautta myöhemmin.
Reissu oli vain muutaman päivän mittainen, mutta tunnelmaan päästiin kyllä, lämmintä oli ja ruuhkaa suosituilla ostoskaduilla. Ihania ravintoloita myös, tämä kuva japanilaisesta Wagamamasta Seymour Streetillä.
Kangasostokset suoritin Village Haberdashery -kaupassa joka oli sopivasti lähellä Lontoon keskustaa ja travel cardilla sinne matkustaminen metrolla onnistui näppärästi. Tilasin kankaita kasan etukäteen ja sovittiin että haen ne sieltä, mutta joku tietokatkos oli tapahtunut ja kankaat oli kuitenkin minulle postitettu. No sain kuitenkin postimaksut palautuksena, joten sikäli kaikki ok. Ostin vielä hieman lisääkin kankaita...
Nämä yksiväriset tulevat olemaan Aviatrix, tylsästi ostin täysin samat värit kuin nuo jotka Elizabeth oli valinnut omaan ohjeeseensa. Halusin nimenomaan väriä ja en ole yksivärisistä mitään tuollaista ennen tehnyt, enkä todellakaan tuollaisia värejä osannut valita, joten päätin että niillä mennään.
Reissussa oli mukana sukkaneule joka eteni lennoilla, juna- ja metromatkoilla ja ehkä jopa pari silmukkaa illallakin. Ohje: Phloem, lanka: Wollmeise. Ihanat! Väri on minulle outo, enhän mitenkään sinisen ystävä ole ollut... Tämä tietty petroolin/turkoosin sävy alkaa näköjään olla minulle hyvä.

I went to London in April so I had two springs. Daffodils had already bloomed and month later it was their time in Finland. Short trip, but I really got into London mood. Some fabric shopping from Village Haberdashery which is located nicely close central London. Easy to go by tube. These solids are going to be Aviatrix. Same colours as in pattern. Phloem socks were with me, they're great!

2 kommenttia: