tiistaina, tammikuuta 21, 2014

Tammikuun Tallinna

Firman reissu Tallinnaan toi kivan piristyksen tähän tammikuuhun.
Muun ohjelman ohella käsityökauppoihinkin ehdittiin, sekä vanhassa kaupungissa että Karnaluksiin. Kaikkea tarpeellista taas löytyi ja hinnat oli kyllä halvat verrattuna Suomeen
Esimerkiksi nuo 13 kerää helmilankaa maksoi 4 euroa. Kangasleikkurin teriä ostin reilusti varastoon. Neuloja ja puuvillaista ompelulankaa peittojen tikkaukseen ja vetoketjuja ettei loppuisi heti kesken.
Matkalla oli myös aikaa neuloa. Pipo jäi päättelyitä vaille, ne tein kotona kun mukana ei ollut sopivia sukkapuikkoja. Pipon malli on Skinner, itse kyllä jätin ohjeen ostamatta, laskin vain kuvion silmukat kuvasta ja neuloin sopivan. Puikot 2,5 ja 3 mm ja lankana ihana Cascade Yarnsin Heritage sock yarn värissä gold.
Jos erikoisempi jalkahoito kiinnostaa niin voin suositella kalahoitoa jossa pienet kalat syövät ihoa. Kokeilin ja hauska kokemys oli. En suosittele jos olet kova kutiamaan :-)

5 kommenttia:

 1. Kauniit kankaat! Pitäis ehtiä käymään...

  VastaaPoista
 2. Olet tehnyt hyviä ostoksia. Tallinnassa tulee käytyä ihan liian harvoin

  VastaaPoista
 3. Tarpeellisia ja hyviä ostoksia olet tehnyt. Tuo kalan syötävänä oleminen on kyllä aika jännää. En tiedä pystyisinkö olemaan vai nostaisinko jalat nopeasti ylös.

  VastaaPoista
 4. Tallinna on niin lähellä, mutta kuitenkin niin kaukana... Tällä kertaa onnistuin ostamaan vain tarpeellisia juttuja, joten hyvä minä!

  Kalahoito oli todellakin jännä kokemus :-)

  VastaaPoista
 5. Huhtikuussa on minullakin Tallinnan reissu tiedossa. Kun asuu aika kaukana satamasta, täältä ei piipahdeta lahden eteläpuolella ihan hetken mielijohteesta (taitaa olla ainoa asia, josta olen kateellinen pääkaupunkiseudulla asujille). Ostoslistan tekemisen olen jo aloittanut... Kiitos helmilankavinkistä, laitoin jo listalle! Tarpeellisia ja kivoja ostoksia olet tehnyt!

  VastaaPoista