keskiviikkona, kesäkuuta 26, 2013

Suojakukkanen

Kun näin tämän Elinan Suojakukkanen -postauksen, tiesin että tämän idean kyllä hyödynnän. Minulla kun on työhuoneessa vastaava ongelma kaapin oven ja ikkunan kanssa.
Jotain pehmuketta olen kahvaan kaivannut muttei ole mitään ideaa tullut. Juhannuksena muiden kukkasien virkkaamisen ohessa (niin noita kukkia syntyi muutamia enemmänkin ja ne päätyivät enimmäkseen hiuspinneiksi) syntyi minun versioni suojakukkasesta.
Väriä tarvittiin huoneeseen joka on aina varjossa. Kiinnitykseen virkkasin H:n muotoisen kappaleen ja ompelin tuon sitten paikalleen. Hyvin tuntuu pysyvän ja vaikka käännähtäisi sivulle, niin kukka on tarpeeksi iso että estää silti kahvan osumisen ikkunaan.
Juhannuspäivän aamuna kun herää aikaisin, niin ehtii vaikka ommella hameen ennen seuraavaa mökkireissua. Kangas tuijotti minua toissa viikolla (huomaatteko miten nopeaa!) Eurokankaassa ja pakkohan sitä oli ostaa. Hyvä hame tuli kun maltoin silittää käänteet kauniisti ja tuon silkkinauhankin laitoin mitan kanssa paikalleen. Malttamista edisti miehekkeen nukkuminen viereisessä huoneessa, niin en halunnut häntä ompelukoneen surinalla herättää :-)

2 kommenttia:

  1. Taidanpa minäkin napata idean itselleni. Makuuhuoneessa vaatekaapin ovi ja erityisesti sen teräväkulmainen vedin ahdistelee makuuhuoneeseen johtavaa ja vaatekaapin eteen aukeavaa ovea, ovenkahvassa olevasta kumitopparista huolimatta. Olen pitempään miettinyt, miten ja millä saisin kaapin vetimen hiukan pehmeämmäksi ja tässähän on oivallinen ratkaisu.

    VastaaPoista
  2. Mahtavaa, että inspiroiduit! Vaikuttaa toimivalta tuo kiinnistysideasi!

    VastaaPoista