perjantaina, helmikuuta 08, 2013

Vanhaksi sitä taitaa tulla... - I must be getting old

...kun ei erota valkoista ja luonnonvalkoista toisistaan.
Neuloin nuo lapaset valmiiksi, päättelin ja vasta tätä kuvaa ottaessa aloin ihmetellä että miksi nuo peukalot näyttävät vaaleammilta? No tietysti siksi että lanka loppui toisen lapasen yläosassa ja uusi kerä olikin valkoista eikä luonnonvalkoista. Nyt sitten puretaan ja neulotaan uusiksi. Ensi kerralla pitää muistaa tarkistaa sävy kun lankakerää varastoistaan penkoo. Joka tapauksessa tässä on tyttärelle tehty setti, pipo on jo pari vuotta vanha, huivi juuri valmistunut ja nämä Vanamo-lapaset nyt toiseen kerran neulotut kun edelliset on kadonneet.

...because I can't tell is my yarn white or natural white. Mittens thumbs are made with white and I only noticed it when I was taking this photograph... So some re-knitting is coming...

7 kommenttia:

 1. Voi hyvät hyssykät! Aivan ihana setti :) Minä en ikinä päivänä saisi tehtyä tuommoisia kirjoneuleluomuksia valmiiksi..
  Minä olen olohuoneen hämyisässä valossa saanut kudottua erään pienen villatakin (tein sitä kylläkin monta viikkoa), ja vasta valmistuttua huomasin että lankakerät olivat ollet erivärisiä. Siinä tapauksessa oli sitten erivärinen toinen hiha.. Purkaminen on myrkkyä, joten se takki lähti vaatekeräykseen ja kiukustuneena tietenkin vaihdoin takkimalliakin sitten :D

  VastaaPoista
 2. Kauniit kuviot! Purkaminen harmittaa aina, mutta yleensä kannattaa!

  VastaaPoista
 3. Onpa upeita neuleita. Tuollainen väri harmittaa varmasti. Purkaminen kannattaa, koska asia jää muuten vaivaamaan. Isotöiset lapaset ovat olleet. Onpa harmi.

  VastaaPoista
 4. Kauniita neuleita. Tuo myssy on ollut minulla tekolistalla, mutta aina pitsi- ja palmikkomallit ajavat ohi.

  VastaaPoista
 5. Kiitoksia kommenteista! Nyt on korjaukset tehty ja lapaset ovat valmiit, ja kokonaan oikean väriset. Eipä siinä onneksi kauaa kestänyt kun vaan ryhtyi tekemään.

  VastaaPoista
 6. Onpa kauniit pipo ja lapaset! Muutenkin aivan ihania käsitöitä olet tehnyt!

  VastaaPoista