lauantaina, toukokuuta 05, 2012

Cake pops

Eräänä tavallisena arki-iltana silmäni osuivat pöydällä lojuvaan muffinssipussiin ja päätin pyöräyttää muffinssit cake popseiksi kun aineksetkin sattuivat kaapista löytymään. Minun ohjeeni oli Kotiliedestä, mutta en näihin mitään marmeladia tai rommia laittanut.
Oikein kivoja makeita herkkuja joita voisi hyvin tehdä uudelleenkin. Tosin joku parempi teline pitäisi olla kuin lasi. Tikut ovat nimittäin herkkiä kaatumaan kun tuosta yhdenkin tikun ottaa.

Kuvissa näkyy pöydällä ensimmäiset Spoonflowerista tilaamani kankaat. Ihan ehdottomasti on tilattava näitä lisää, nämä pari tilasin näyte-eräksi laadusta ja koosta. Siellähän voisi suunnitella oman kankaansakin, mutta en ole vielä moiseen uskaltautunut kun kuvanmuokkaus ei ole mun parasta osaamistani. Toiset kyllä osaavat, tuolta löytyy tosi upeita kankaita!

One evening a bag of muffins were looking at me, so i decided to make cake pops. So sweet and yammy! Beneath are my first Spoonflower fabrics that I bought. I still haven't had the time to learn how to make my own fabric. Meaby someday.

4 kommenttia: