sunnuntaina, joulukuuta 26, 2010

Joulu - Xmas

Joulu on meidän perheessä sujunut rauhaisasti, mutta yhteistä puuhaa on riittänyt, joten vasta nyt on hetki aikaa istahtaa koneen ääreen.

Joulua ennen kiirettä piisasi töissä ja muutenkin ihan riittävästi, joten vaikka aloitin joulukorttien teon jo marraskuun alussa, ne jäivät kuitenkin melko viime tinkaan.

Joulun aikana sain aikaiseksi vielä pari lumihiutaletta aiemmin virkattujen kaveriksi ja sitten testasin miten onnistuisi sokeritärkkäys. Aikamoista tököttiä, mutta pysyvät ainakin muodossaan. Nyt pitäisi vaan enää hoitaa näiden ripustus. Lumihiutaleet on virkattu näillä ohjeilla (hiutaleet 1,4,2,3, ohjeiden hiutale numero 5 ei suostunut mitenkään muotoutumaan sellaiseksi kuin kuvassa, joten se jäi tekemättä).
 Kippo on äitini virkkaamia pitsejä, tärkkiä kun oli, niin piti tuollaistakin testata. Tein tärkin näin: 1 dl vettä ja 2,5 dl tomusokeria, keitetään hetki, jäähdytetään ja käytetään.
Sain joululahjaksi puunappeja ja I love patchwork sekä The bag making bible -kirjat.


Kirjat vaikuttavat erittäin hyviltä, selailin niitä itseasiassa jo syksyn Lontoon reissulla. Nyt vaan pitäisi päättää mistä aloittaisi.

Iloista joulun jatkoa ja uuden vuoden odotusta!

1 kommentti:

  1. Kauniit tähdet! TOsi nätisti asettui kipoksi vaikka ilmeisesti on tasaiseksi liinapitsiksi tarkoitettu.

    VastaaPoista