keskiviikkona, lokakuuta 20, 2010

Valmistumisia - Finished

Uusi työhuone on rauhassa saanut pölyttyä. Töissä on ollut niin kiirettä että kaikki vapaa-aika on mennyt vaan toipuessa. Toipumiseen on kyllä kuulunut neule, joten edistystä on sillä rintamalla tapahtunut. Koska kaikki kyky aloittaa uutta (tai ainakaan lapasta isompaa) on hukassa, niin olen neulonut valmiiksi keskeneräisiä. Mikäs sen parempaa kun saada jotain valmiiksi?
Lontoossa neulotut sukat on molemmat valmiit, vihreät omalla mallilla Vuorelman Vedosta, ruskeat Lorna's Laces Shepherd Sock -langasta tällä ohjeella. Viime talvena aloitetut raitalapaset alpakkalangasta ovat nekin valmiit. Lapasissa on yksi kerros harmaata ja yksi kerros Artesanon Hummingbirdia (ohuempaa). Hummingbird oli ihanan väristä kerällä, mutta neulottuna ihan mahdotonta. Tämä malli oli tälle langalle ihan paras.
Poikaseni valitteli että lapaset alkavat käydä pieniksi joten pitihän äidin tehdä sitten uudet. Mallina sama kuvio kuin vuosia sitten tehdyssä pipossa joka on edelleen käytössä. Lankana tietenkin Novitan merinovillaista Woolia jota silloin hamstrasin.
Kuvassa taustalla oven pielessämme kasvanut köynnöskukka joka muuttui syksyn tullen aivan upea väriseksi. Kasvin nimestä ei ole aavistusta. Isot lilat kukat siinä oli.

My new study has been dusting alone, work has taken all my time and energy. Those few moments that I had, have been spent in the sofa, knitting. Socks that I knitted in London are now finished as are couple of mittens that have been waiting their turn. 

4 kommenttia:

 1. Todella kauniita sukkia ja lapasia!

  VastaaPoista
 2. Kauniin mallisia pitsisukkia ja kivoja lapasia ;)

  VastaaPoista
 3. Oi, miten kauniita neuleita oletkaan tehnyt. Erityisesti vihreät ja ruskeat sukat ovat makuni mukaiset.

  VastaaPoista
 4. Onpa tosi kauniita neuleita. Nuo sukat ovat mestariteoksia.

  VastaaPoista