perjantaina, toukokuuta 22, 2009

Pitempiä projekteja

*EDIT: Korjattu linkki

Blogausinspiraationi on ollut ihan kadoksissa. Kaikenlaista juttua tässä on tullut tehtyä kuitenkin. Välillä tosin tuntuu että mitään muuta ei ehdi tehdä kuin siivota, sen verran paljon tuo aurinko on siivousurakkaa tuonut. Ikkunat on pesty, lasten vaatekaapit ja tavarat on käyty läpi ja jopa puuvarasto on siivottu (no oikeasti se piti tyhjentää ja täyttää uudelleen siksi että lattia oli rakennettava uudelleen, mutta siivoamistahan sekin tavallaan oli).

Mutta sitten ihan muuta...

Monta vuotta sitten sain uuden silityslaudan jonka kangas ei ole todellakaan ollut kuosiltaan minua miellyttävä. Kerran jo meinasin sen päällystää, mutta homma jäi jostain syystä vaiheeseen (kangaskin oli jo leikattu).

Nyt päätin ryhtyä uudelleen toimeen Ompele suit sait -kirjan innoittamana. Nyt ei silitystä ainakaan häiritse ikävä kangas.

Kangas Ikeasta.

Tämäkin kassi on ollut pitkään vaiheessa, mutta vihdoin sekin tuli valmiiksi.

Ohje: Suuri Käsityölehti, numero ja vuosi on nyt hukassa, mutta ehkä -99
Sisällä kukkasia ja pari taskua.


Neulatyynystä vähän parempi versio, tää on kyllä tosi kätevä. Pysyy hyvin pöydällä riisipussin avulla. Ompeluohjeetkin oli tosi selkeät.

Ohje: SewMamaSew:n blogista (pdf)

Äitini sai äitienpäivälahjaksi sinivuokon (rintaneulan), tosin virkatun sellaisen.

Malli on omasta päästä. Lanka Mandarin Petitiä.

I have been sewing and I made my mom a little flower.

4 kommenttia:

 1. en tarkota narista mutta en hoksaa miten tuon neulatyynyn ohjejutun saisi auki. Tarviisin ehdottomasti itselle tuommoisen kanssa, joten linkistä oltaisiin iäti onnellisia!

  VastaaPoista
 2. Tuulia: Linkki oli näköjään kadonnut. Nyt korjattu, ollos hyvä, eikun ompelemaan.

  VastaaPoista
 3. Kiitos, tätä täytyy kokeilla oitis!

  VastaaPoista
 4. neulatyyny on aivan söpö! Itsekin ajattelin tehdä sellaisen joskus. Muutenkin se blogi mistä ohjeen sait on todella hyvä! Ja pidän kovasti myös sinun blogistasi! :) Tervetuloa minun blogiin!

  VastaaPoista