sunnuntaina, huhtikuuta 12, 2009

Ompeluniloa

Ompelukone on taas kaivettu esille tavararöykkiöiden alta ja lisähankintoja on tehty, joten kankaat on levitelty ympäriinsä ja alettu saattamaan niitä erilaisiksi tuotteiksi. Hidasta vaan on sekin, sillä monet mun ompelulistalla olevat jutut ei oo pelkkää suoran sauman ompelua.

Lisätarvikkeet olivat tällaiset tilkkutyövälineet. Äärettömän kätevät, olisi vaan pitänyt hankkia jo aiemmin eikä vaan harkita. Ihan varsinaisia tilkkutöitä ei ole vielä syntynyt, mutta niitäkin ehkä joskus tulee.


Ja tässä sitten lajitelma valmistuita juttuja:

Puuhun lensi lintu, ohje: Tildan talossa -kirjasta


Vetoketjupussukka, tehty tällä ohjeella (Flickr kuvaesitys). Kangas Eurokankaan palalaarista.

Rannerengas oli pakko tehdä kun kaupassa näin ihania helmiä. Muistivaijeria (memorywire) oli omissa varastoissa (muhinut sekin siellä jo ainakin pari vuotta). Nyt pitäisi varmaan tehdä vielä tähän sopiva kaulakoru.

Pieni poikani (no okei, kohta jo eka luokka suoritettu) pitää edelleen pehmoista. Hän sai syntymäpäivälahjaksi tällaisen, Totoron kuulema.


On sitä suoraa saumaakin ommeltu, pussukka ja kassi oli tehtävä. Kangas on Ikeasta.


1 kommentti:

  1. Ompeluinto iskee myös pääsiäisenä. Nuo tilkkutyövälineet ovat tosi kätevät. Itse leikkelen niillä jopa korttipohjat valmiiksi.
    Lisään aikaisempaan kommenttiisi: neuloin viisi kappaletta Revontuli-huiveja. Ja aina ne viimeiset 20 kierrosta tuntuivat "että kyllähän niitä neuloi, muttei mielellään"
    Ihanaa aurinkoista kevättä.

    VastaaPoista