lauantaina, huhtikuuta 26, 2008

Arvonta päättyi

Uuden työn löytymisen kunniaksi päätin arpoa myös toisen palkinnon. Lapset sanoivat numerot 6 ja 23 joten voittajat ovat tällä kertaa Villapallo ja Catariina.

Onnitteluni! Kiitos kaikille muillekin osallistuneille, kiva kuulla ketä kaikkia täällä käy. Tässäpä onkin minulla puuhaa kun käyn katsomassa teidän kaikkien blogeja, on nimittäin blogien lukeminen jäänyt viime aikoina tosi vähille. Taitaapa olla niin että uuden työn myötä tämä lukeminen ja oman blogin päivittäminen jäävät hieman sivuosaan.

3 kommenttia:

 1. Paljon onnea uuden työpaikan johdosta!

  VastaaPoista
 2. Hei! Opiskelen Joensuun yliopistossa käsityötiedettä ja olen tekemässä pro gradu –tutkielmaa neuleblogeista. Kysely on tarkoitettu henkilöille, jotka pitävät neuleblogia. Kyselyyn vastaaminen vie noin 15-20 minuuttia. Kyselyyn voi vastata 26.5.2008 asti. Kyselyllä selvitetään blogien ja bloggaamisen merkitystä käsitöiden tekemiseen sekä neuleblogien verkostoitumista ja yhteisöllisyyttä. Olisitko ystävällinen ja kävisit tekemässä kyselyn oheisesta linkistä:

  Kyselylomakkeeseen


  Kyselyyn vastaajien kesken arvotaan kolme neuleaiheista palkintoa.

  Ystävällisin terveisin: Katja Vilhunen

  VastaaPoista
 3. Kiitos ihanasta paketista, se tuli vihdoin!! Oli kuulemma aiemmin laitettu ilmoituslappu postista mutta minä en ollut sitä saanut! Mutta KIITOS!

  VastaaPoista