perjantaina, helmikuuta 22, 2008

Villaa

Tiimarin pääsiäisesitteen selailun jälkeen päädyimme lasten kanssa huovuttamaan pääsiäismunia.

Tosi hienoja tuli ja lasten kanssa tämä homma onnistui nyt huomattavasti paremmin kun ikää on tullut vähän enemmän. He tekivät omat munansa melkein kokonaan itse. Alla ohje moisen tekemiseen.

Lankojen kerimisestä tulikin yllättäen matka maailman ympäri kun kerijää käytettiin bussina, laivana ja junana. Mikäs siinä, siinä samalla minä sain tällaisen kukkasen verran lankaa vyyhdiltä kerille. Langat olen siis ostanut jo viime vuonna.

Ohutta pirkkalankaa, kirjoneuleet here I come...

Täällä sataa nenäliinoja taivaalta, auto kuorruttui aamulla hetkessä kun jäi lumisateen alle. Ihanaa kyllä tämäkin kun ei tällaisia kelejä ole tänä vuonna ollut. Illalla päästään lumihankeen tarpomaan.

2 kommenttia:

  1. Meillä Janne luuli töistä tullessa, että olen jossain asioilla, kun kadun päästä näytti ettei pihassa ole autoa. Sellaiset parikymmentä senttiä valkoista kuorrutetta ooppelin päällä. Ja lisää tulee koko ajan..

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia että laitoit ohjeen pääsiäismuniin - tuo vaikuttaa sellaiselta puuhalta, että onnistuisi jo ainakin meidän isommalta lapselta.

    Me olimme hiihtolomaviikon Kuopiossa ja siellä oli varmaan aika samanlaiset kelit kuin Joensuussa. Perjantaina aamulla lapset rakensivat lumilinnaa ja sitten kun ajeltiin kotiin Vantaalle, niin olikin täysi kevätkeli eikä lumesta tietoakaan.

    VastaaPoista